EKSKLUZIVNI VIDEO

Kako je Severina snimila naslovnicu za GlorijuGLAM

Ovo je bila dobra godina za splitsku pjevačicu Severinu Vučković (39), kojoj su se bitni događaji smjenjivali kao na traci – ljubav, putovanja, nastupi, novi hitovi i, na kraju, trudnoća koja ju je potpuno promijenila.

Severina: Beba je moj najljepši božićni dar

Za radikalan zaokret u razvrstavanju životnih prioriteta zaslužan je Milan Popović (45) srpski biznismen, s kojim ovog prosinca obilježava godinu dana ljubavi. Sve je u Severininom životu sjelo na svoje mjesto, a ona u činjenici da će ljubavi svojeg života roditi željeno dijete, uživa kao nikad dosad.

Uživala je, pak, i u snimanju za luksuzni magazin GloriaGLAM, čiju naslovnicu krasi u broju za prosinac, koji se od danas nalazi na svim kioscima.

Pogledajte kako je bilo na snimanju za GlorijuGLAM

­

– Ja volim Gloriju općenito. Volim sva Glorijina izdanja i nije mi bilo nimalo teško pozirati za naslovnicu GLAM-a. Ionako se dugo nisam snimala, pa mi je ovo super – kazala je Severina,koju je snimila fotografkinja Mare Milin, dok je stilist cijelog editorijala Petar Trbović.

U novom broju luksuznog magazina GloriaGLAM , koji na kioske dolazi 5. prosinca 2011., pročitajte veliki intervju sa Severinom, u kojem između ostalog prvi put otkriva kako je Milan Popović pronašao put do njezinog srca.

Linker
05. svibanj 2024 22:50