Splash
BIVŠI TVRDI DA SU JOŠ UVIJEK ZAJEDNO

Lana Del Rey pronašla utjehu u zagrljaju drugog muškarca

Poznata pjevačica, samo tjedan dana nakon objavljenog intervjua u kojem je potvrdila prekid s dugogodišnjim dečkom, viđena je u zagrljaju drugog muškarca.

Lana Del Rey (28) uživa s fotografom Francescom Carrozzinijem (31) na romantičnom putovanju u gradu Portofino u Italiji.

Par je viđen u šopingu i romantičnoj šetnji, a zajedno su podijelili sladoled i proveli dan uživajući na suncu i razmjenjujući poljupce.

Lana i Francesco uživali su i gledajući utakmicu između belgijske i američke nogometne reprezentacije u kafiću u Portofinu, a novopečeni par u razmjeni nježnosti nisu smetali ostali okupljeni navijači.

Splash

FOTO: Splash

Lana je u intervjuu koji je prošlog tjedna objavljen u švicarskom časopisu 20 Minuten na pitanje o zarukama s dugogodišnjim dečkom Barrie-Jamesom O’Neillom odgovorila da njih dvoje više nisu zajedno.

Ipak, Barrie je samo nekoliko dana kasnije za TMZ rekao da su napisi o prekidu laž i da njegova veza s Lanom nije gotova.

Nove fotografije s odmora ipak pokazuju, ne samo da je Lana prekinula s dugogodišnjim dečkom, već i da je krenula dalje i utjehu pronašla u zagrljaju Talijana.

Linker
24. travanj 2024 22:26