ARHIVA
ZA GLORIA.HR

Maja Šuput: Posljednjih mjesec dana bio mi je najnaporniji period u životu

Kada je svojim debitanskim nastupom u prosincu prošle godine doprinijela glazbenom i plesnom spektaklu Footloose, sve je iznenadila i pokupila mnogo pozitivnih kritika. Sada, gotovo pola godine poslije, Maja Šuput ponovno nastupa i svojim plesom, glasom i stasom ostavlja bez teksta.

Razgovarali smo s Majom o dojmovima nakon sinoćnjeg nastupa u Kinu Studentskog centra i planovima za nadolazeće ljeto.

– Bilo je super okupiti se ponovno i ovim nastupom smo započeli našu regionalnu turneju po manjim i većim gradovima, zapravo svim onim gradovima koji imaju prostor za primiti ovako veliku produkciju – u dahu je ispričala Maja.

Iako je vrlo zaposlena, kaže da se jako veseli turneji:

– Turneju doživljavam kao maturalac, potrpat ćemo se svi u autobus i uživati. Svi smo mladi, veseli i bit će nam odlično – kaže popularna pjevačica te dodaje kako ove sezone mjuzikl ima i nekoliko novih članova, između ostalih i Damira Kedžu koji glumi jednog od njena dva dečka.

Foto: Facebook

– Jučer je publika bila oduševljena i vraćali su nas na bis nekoliko puta, mislim da su stvarno uživali – izjavila je Maja te se prisjetila mukotrpnih priprema koje su za premijeru u prosincu trajale mjesec dana, svaki dan. Međutim za ponovnu izvedbu, bilo je potrebno puno manje vježbe.

– Sada je to već kao vožnja biciklom. Ekipa se intenzivno pripremala posljednjih tjedan dana pred nastup, a ja sam od mogućih sedam, četiri dana bila na putu pa sam samo u tri dana sve pohvatala – kaže zaposlena Maja koja ima mnogo energije, ali i jako puno obaveza.

– Inače, ovaj mjesec bio mi je najnaporniji u životu, ni sama ne znam kako sam ga preživjela – zaključila je Maja razgovor za naš portal.

Foto: Facebook

Maja Šuput – damska odjeća i otkačene manire

Linker
24. travanj 2024 16:05