DORA 2009.

Maja Vučić bez finala

Tebe imam ja – zapjevala je Maja Vučić na pozornici Kristalne dvorane u Opatiji, ali publika nije odgovorila – i mi tebe imamo. Zahvaljujući manjku telefonskih glasova, bivša članica grupe Divas nije se uspjela plasirati u finale ovogodišnje Dore, ali u tome nije bila usamljena, jer je dosta poznatih imena zapelo u polufinalnoj večeri. Alen Vitasović (koji je pjevao duet s Lelom Kaplowitz), Jelena Radan, Marko Tolja, Sandra Bagarić i Ricardo Luque (koji je izveo duet s Majom Vasilj) također prijevremo napuštaju Opatiju.

Njih su u polufinalnoj večeri nadmašili Dražen Žanko, Čager Zoc i Papak Dance Company, Ivo Gamulin Gianni, djevojke iz skupine Feminem i Mario Battifiaca, a posebno klapa Intrade koja je s pjesmom “Ne damo te pismo naša” osvojila najviše glasova publike.

U večerašnjem finalu miljenici publike iz polufinalne večeri borit će se protiv izvođača koji su priliku da izbore odlazak na Eurosong u Moskvu dobili zahvaljujući tome što pjevaju pjesme pristigle na pozivni natječaj, a među kojima su Franka Batelić, Rusway i Danijela Pintarić

Linker
05. svibanj 2024 12:11