Screenshot
PREDSTAVILA SE DOMAĆOJ PUBLICI

Marina Fernandez - zvijezda sapunice snimila spot za svoj prvi singl

Voljet ću te ponovno sutra ime je pjesme kojom se Marina Fernandez, zvijezda sapunice Ruža vjetrova, predstavila publici na ovogodišnjoj Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, a za istoimenu pjesmu sada je izašao i video spot.

Splitsku glumicu i pjevačicu šira pubika zapamtila je po ulozi u sapunici, ali Marina je i talentirana glazbenica, što je i prepoznato u Šibeniku gdje je dobila priznanje kao najbolji debitant te osvojila nagradu.

Svestrana Splićanka koja posljednjih nekoliko godina boravi u Portugalu gdje se bavi glumom i pjevanjem ljubiteljica je jazza pa je njezin prvi singl lagana i simpatična skladbu bossa nova prizvuka.

– Pjesma se, po mom skromnom mišljenju, ne može etiketirati kao muzika jednog zasebnog žanra, ali se u istoj mogu osjetiti elementi pojedinih – tipa bossa nova pa čak i malo jazz-a. Nastala je u ozračju ležerne i simpatične suradnje, koje se prožima cijelom energijom pjesme -rekla je Marina te se osvrnula i na svoje glazbene angažmane u Portugalu:

– Obično nastupam uz klavir, a nekada u pratnji bude i kontrabasist. Kako nas ljudi tamo već znaju, nije teško dogovoriti koncerte. Tamo je jaka jazz scena, a i normalno je da u svakom većem ugostiteljskom objektu ili jazz klubu svira neki bend. – dodala je Marina.

Pogledajte spot za Marinin prvi singl!

Linker
15. travanj 2024 14:02