BISTRINA BICIKLIJADA

Mario Valentić: Biciklom kroz Vukovar

Bistrina biciklijada “Kroz Vukovar na pedali” prošle je subote 19. lipnja na Trgu Republike Hrvatske okupila više od 700 biciklista, odnosno više od tisuću sudionika svih generacija koji su uživali u popratnom zabavno-glazbenom programu. Organizator je biciklijade Coca-Cola HBC Hrvatska i njezina prirodna voda Bistra u suradnji s Gradom Vukovarom, Turističkom zajednicom grada Vukovara, Udrugom „Bicikl“, uz podršku Policijske uprave vukovarsko-srijemske i domaćina, biciklističkog kluba Vukovar.

Kolonu biciklista poveo je Željko Sabo, vukovarski gradonačelnik, a pridružili su mu se Boška Trbojević, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska, Darinka Jug, predsjednica Udruge „Bicikl“, Jasna Babić, direktorica Turističke zajednice grada Vukovara, Darko Stankoski, predsjednik Biciklističkoga kluba Vukovar te voditelj događanja Mario Valentić. povorke brinula je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Na Bistrinoj biciklijadi, uz bicikliste, odlično su se proveli i svi ostali posjetitelji, građani Vukovara i okolnih mjesta, jer je za njih bio priređen bogat zabavno-glazbeni program koji je počeo uoči početka biciklijade nastupom glazbenog sastava Wipers. Nakon biciklijade svi su se sudionici zabavljali uz nastupe plesne skupine Venera, vukovarskih mažoretkinja te KUD-a Sloga.

U nagradnoj je igri sudionicima biciklijade Coca-Cola podijelila ukupno sedam Bistrinih bicikala, a za još tri bicikla te druge Coca-Coline nagrade nadmetali su se sudionici prometnoga kviza te novinari koji su se natjecali u brzome ispijanju Bistre.

Linker
20. travanj 2024 08:41