Urban Ruths
NOVI POČETAK

Meryem Uzerli - povratak na snimanje u Tursku

Tursko-njemačka glumica, koja je svojom interpretacijom sultanije Hurem obilježila prve tri sezone serijala Sulejman Veličanstveni, izjavila je da će u veljači 2014. upoznati najvažniju osobu u svom životu – svoje dijete, koje će podizati kao samohrana majka.

Rođenju unučice, jer Meryem Uzeli očekuje djevojčicu, silno se vesele njeni roditelji, uz čiju će ju ljubav i pomoć odgajati. Otac njenog djeteta, turski biznismen Can Ates, ne želi čuti ni za nju ni za dijete.

No najvažnije od svega je to što se temperamentna glumica pomirila s trenutačno najvažnijim muškarcem svojeg života, a to je najmoćniji TV producent u Turskoj Timur Savci. Iako je nakon njenog odlaska sa snimanja bio bijesan kao ris – najavljivao je tužbu zbog kršenja ugovora, zbog kojeg bi mogla dobiti zabranu rada u Turskoj i kaznu od pet milijuna dolara – strasti su se smirile nakon što se Maryem u prvom intervjuu javno ispričala.

Otputovao joj je u posjet u Berlin, sve su nesporazume riješili, a krajem prosinca objavio je da njegov Tim Productions u jesen 2014. počinje snimanje nove povijesne serije – u kojoj će glavnu ulogu imati Meryem Uzerli. I tu će glumiti jednu od najvažnijih žena u turskoj povijesti, sultaniju Kosem, koja je kao regentica samostalno vladala Osmanskim Carstvom.

Sonja Mlinar i Maja Kuzmanović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta – kako će odgajati dijete, kakva joj je trenutna popularnost u Turskoj, te što je Meryem naučila iz dosadašnjeg životnog iskustva potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 992).

Linker
22. travanj 2024 09:36