AFP/Cropix
NEUGODNA AUDICIJA

Meryl Streep: Rekli su mi da nisam dovoljno lijepa

Slavna glumica otkrila je neugodnu situaciju u kojoj se našla usred audicije za glavnu ulogu u filmu King Kong sredinom 70-ih.

Meryl Streep (65) otkrila je da ju je sin producenta Dina De Laurentiisa nagovorio da dođe na audiciju za ulogu Dwan nakon što je vidio njen nastup u jednoj predstavi, no za njegovog oca ona nije bila dovoljno lijepa.

– Stajala sam ispred njih dvojice kada je Laurentis promrmljao na talijanskom: ˝Zašto si mi doveo nekog tako ružnog?˝ – otkrila je glumica detalj s audicije koja joj nije ostala u lijepom sjećanju.

Ipak, poznati producent nije znao da Meryl govori talijanski pa se nemalo iznenadio kada mu je ona odgovorila da joj je žao što nije dovoljno lijepa da glumi u filmu King Kong. Umjesto nje tu ulogu je dobila Jessica Lange.

Meryl je izgradila vrlo uspješnu karijeru u kojoj je do sada imala 18 nominacija za Oscara i 29 za Zlatni globus, a unatoč pozamašnom iskustvu priznala je da se neugodno iznenadila kada je shvatila kako se filmska industrija odnosi prema starijim glumicama.

– Kada sam navršila 40 godina, u samo godinu dana predložene su mi čak tri uloge vještica. Tada sam ih odbila jer sam shvatila kako se Hollywood odnosi prema starijim ženama – otkrila je Meryl i dodala da je prihvatila ulogu vještice u filmu Into The Woods, za koju je i bila nominirana za Zlatni globus, jer je sad primjerene dobi da glumi vješticu.

Za još vijesti iz svijeta poznatih i slavnih lajkajte našu Facebook stranicu!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=685416778243111&id=617958814988908

Linker
25. travanj 2024 03:58