CRVENI TEPIH

Modni uspjesi i promašaji

Svečana dodjela filmske nagrade Oscar ujedno se smatra jednim od najvažnijih modnih događaja u svijetu. Crvenim tepihom i ovaj su se put prošetale holivudske dive, odjevene u raskošne haljine najpoznatijih modnih dizajnera,ukrašene dijamantim narukvicama i ogrlicama vrijednim i po nekoliko milijuna dolara.

Zvijezda večeri, dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu, britanska glumica Kate Winslet zabljesnula je u sivoj svilenoj haljini, asimetričnog kroja koju je dizajnirao Stefano Pilati za Yves Saint Laurent Posebnu pažnju izazivala je dijamantna narukvica “Chopard” čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna dolara.

Iako nije osvojila Oscara za ulogu u filmu “Changeling”, Angelina Jolie blistala je u crnoj pripijenoj haljini dizajnera Elie Saaba te smaragdnim naušnicama dizajnerice Lorraine Schwartz te Ferragamo sandalama. Za rezliku od nje, bivša supruga Angelininog partnera Brada Pitta, glumica Jennifer Aniston, na dodjeli se pojavila kao prezentorica, a odijenula je ledeno-bijelu Valentino pripijenu haljinu, optočenu perlicama.

Dobitnica Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu, španjolska glumica Penelope Cruz, odlučila se za šezdeset godina staru Pierre Balman haljinu te Judith Leiber torbicu. Poseban ukras bile 3 milijuna dolara vrijedna dijamantena narukvica i ogrlica marke Chopard. Amy Adams, glumica nominirana za sporednu ulogu u filmu “sumnja”, odijenula je grimizno crvenu Carolina Herrera haljinu te Christian Louboutin cipele.

Pogledajte FOTOGALERIJU najraskošnijih haljina s crvenog tepha

Linker
20. travanj 2024 09:25