Sipa/Cropix
NEOBIČAN REDOSLJED

Moj je moto - prvo se udaj, a onda upoznaj tu osobu

U intervjuu za siječanjsko izdanje magazina Elle Nicole Kidman (47) rekla je kako je njen princip dosad bio da se prvo uda te nakon toga krene upoznavati osobu za koju se udala.

Australska glumica koja krasi naslovnicu broja za siječanj ispričala je kako je to upravo bio slučaj s njenim sadašnjim suprugom Keithom Urbanom (47) za kojeg se udala nakon mjesec dana veze.

– Uvijek sam se voljela prvo udati, a tek onda upoznati osobu – izjavila je Nicole implicirajući da je tako radila i prije, znači da se tako brzo i ishitreno udala i za svog prvog supruga Toma Cruisea.

Oskarovka je rekla kako shvaća da se to nekome može činiti čudnim, no da je za nju to sasvim prirodan razvoj događaja. Objasnila je da je ona takva – vrlo spontana te da uletava u stvari bez previše razmišljanja.

No čini se kako njene procjene i nisu bile tako loše: s country pjevačem vjenčala se 2006. godine te imaju dvije kćeri: Sunday Rose (6) i Faith Margaret (4), a s Tomom Cruiseom bila je u braku 11 godina, od 1990. do 2001., te imaju također dvoje posvojene djece, Connora(19) i Isabellu (22) .

Linker
27. travanj 2024 06:55