SUPER MARIO

Ne obazirem se na vagu, nego na trbuh

Najviše pažnje posvećujem… – Mišićima trupa i dubinskim mišićima kralježnice: to su stabilizatori odgovorni za pravilno držanje tijela i od njih kreće snaga prema ekstremitetima

Dnevno vježbam… – Svako jutro deset minuta, od 13. godine, radim vježbe razgibavanja vrata i ramena, istezanja trupa, pilates vježbe za jačanje trbušnih mišića i dvadeset koncentriranih sklekova. Gotovo svaki dan sat vremena vježbam i u teretani.

Moja prehrana…. – Obilat doručak (integralnu rižu s voćem ili tri jaja s integralnim kruhom ili žgance), ručam, uz mnogo povrća i s desertom, a večeram meso ili ribu sa salatom. Trudim se da nikad ne jedem poslije 20 sati. Za međuobrok pojedem malo domaćeg kozjeg sira ili proteinsku čokoladicu Weider i popijem čašu crnog vina.

Kad dobijem kilogram viška… – Ne obazirem se na vagu, nego na trbuh: ako mi se poveća, pojačam aerobni trening – penjem se na Sljeme, brzo hodam po Jarunu ili veslam. I smanjim slatko.

Pri oblikovanju tijela pobornik sam… – Klasičnog vježbanja. Odličan trening se može napraviti sa strunjačom, malom i velikom loptom, užetom i drškom od metle uz, naravno, čvrstu volju.

Moj ritual njege lica i tijela… – Otkada posljednje dvije godine glumim, ten mi je uništila šminka. Nakon snimanja temeljito isperem lice gelom za čišćenje i ujutro nanesem hidratantnu kremu. Trudim se dvaput godišnje otići na čišćenje lica kod kozmetičarke.

Najbolje za jačanje duha je… – Sport. To je moj najbolji prijatelj odmalena i najveća ljubav – dok nisam dobio dijete.

Kozmetički tretmani kojima se podvrgavam… – Samo čišćenje lica, a trebao bih ići i na parcijalnu masažu leđa.

Modni trendovi… – Supruga je više od mene modno osviještena pa se nastojim uz nju pristojno odjenuti. Volim sportsku eleganciju. Najudobnije se osjećam u trapericama Pepe Jeans. Nikad ne bih nosio šalove i marame, kao ni preusku odjeću – u tome se ne bih osjećao ugodno. Ženu najviše volim vidjeti… – U dobrim trapericama sa sakoićem i na štiklama ili u suknji iznad koljena, da fino istakne struk i guzu. Volim kad se žena brine o svom tijelu i kad ima osmijeh na licu.

Marijana Marinović

Linker
24. travanj 2024 15:45