JAVNI DEMANTI

Nikolina Ristović: Nisam kompetentna davati savjete o braku

Zagrebačka voditeljica koja trenutno radi u Beogradu demantirala je na svom profilu na Facebooku intervju koji je objavio srpski Blic, a u kojem ona govori kako joj je u braku, da ne radi kućanske poslove te daje savjete o bračnom životu nakon samo mjesec dana bračnog staža. Nikolina Ristović napisala je da takve izjave nikad nije dala te da je novinarka intervju izmislila.

– Niti u najluđim snovima nisam mogla pretpostaviti da ću ugledati intervju sa mnom koji se nikada nije dogodio. U njemu ja, nakon mjesec dana bračnog staža “dajem savjete” ženama koji bi se mogli sažeti u besmislenu cjelinu koja otprilike glasi: “budite uvijek uređene za svoje muževe, tako ćete ih udobrovoljiti te nećete morati ništa raditi, i nemojte se bojati braka, on je super, samo naprijed – piše Nikolina te dodaje kako danima odgovara na pitanja zabrinutih prijatelja i kolega je li takve izjave dala pod utjecajem psihofarmatika.

Voditeljica dodaje da se nikad ne bi upuštala u davanje bračnih savjeta ‘jer se ne smatra kompetentnom niti adekvatnim autoritetom za to područje’. Budući da svojom tužbom ne želi opterećivati ionako zaguženo sudstvo, predlaže da Blic izabere osobu ili obitelj kojoj treba financijska pomoć i uplati ‘svotu koju će smatrati zadovoljavajućom’.

Nikolina Pišek za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića udala se početkom rujna u Monte Carlu.

Linker
23. travanj 2024 10:48