SERGEJ TRIFUNOVIĆ

Nisam u vezi s Kristinom Sajko

– S Kristinom Sajko nisam u kontaktu pune tri godine! Bili smo u vezi 2006. i tada je snimljena fotografija koja je osvanula u medijima kao „dokaz“ naše obnovljene veze. Riječ je o prilično neukusnoj izmišljotini – izjavio je 38-godišnji beogradski glumac Sergej Trifunović , opovrgavajući tvrdnju da se pomirio s 29-godišnjom zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko.

Neutemeljenost priče potvrđuje i činjenica da glumac i manekenka već dulje vrijeme žive na dva kontinenta – Sergej se prije godinu dana iz Amerike vratio u Beograd dok Kristina i dalje živi u Los Angelesu, gdje je ovog proljeća sudjelovala i pobijedila u američkom TV showu Models of the Runway. Kao pobjednica druge sezone tog showa, koji je dio vrlo gledanog reality serijala Project Runway s voditeljicom Heidi Klum, osvojila je 25.000 dolara i snimanje za američki Marie Claire.

Za to vrijeme Sergej je snimio film “Neke druge priče”, koji je promovirao ovog ljeta na Filmskom festivalu u Puli, a našao je i vremena za provod na našoj obali. Bio je na modnoj manifestaciji Dove Fashion. Hr u Bolu na Braču, posjetio Istru i Dubrovnik, a nakratko se pojavio i na Sarajevo Film Festivalu. A gdje god je “osvanuo”, bio je bez ženske pratnje.

Barbara Ivezić

Linker
08. svibanj 2024 01:41