Sipa/Cropix / SIPA
USPJEH I SAMOPOUZDANJE

Osjećam se odlično u svojoj koži!

Dok je na teniskom terenu fokusirana samo na igru i ne zamara se izgledom, izvan terena proglašena je jednom od najglamuroznijih tenisačica. Pozirajući za novi broj magazina Self uspješna Ruskinja Marija Šarapova (27) otvoreno govori o samopouzdanju i odnosu koji ima prema modi i trendovima.

Lijepa tenisačica za rujansko izdanje magazina Self otkriva kako je na terenu, ali i u životu izrazito natjecateljski raspoložena.

– U sebi imam izražen jak natjecateljski pogon koji je tako divlji i moćan da me konstantno tjera na natjecanje i pobjedu – objasnila je strastvena Marija.

– Kada sam na terenu ne razmišljam o tome kako izgledam. Samo zavežem kosu i to je sve – rekla je tenisačica i otkrila kako za turnire ne nanosi niti malo šminke.

– Osjećam se odlično u svojoj koži i bitna mi je samo igra – kaže Marija te dodaje kako prije nekoliko godina, dok je bila mlađa, ipak je malo više vremena posvećivala uređivanju i odabiru boja za nastupe na turnirima.

– Bilo mi je važno da je sve ružičasto – kaže simaptična tenisačica koja je trenutačno sretna i u ljubavi te je od 2012. godine u vezi s tenisačem Grigorom Dimitrovom (23).

Linker
23. travanj 2024 20:03