MARIO VALENTIĆ I ANA HERCEG

Pobjednici plesnog podija

Hvala svima koji su glasali za mene i moju partnericu – izjavio je vidno uzbuđeni Mario Valentić nakon što je sa svojom plesnom partnericom Anom Herceg pobijedio u finalnoj emisiji “Plesa sa zvijezdama”.

Glasovi gledatelja, ovog su se puta podudarali s glasovima stručnog ocjenjivačkog žirija, koji je pobjednički par ocijenio bodom više u odnosu na drugoplasirane Zlatu Mück i njenog partnera Ištvana Vargu.

U finalnoj večeri plesnog showa, parovi su svoje plesno umijeće morali dokazati u tri različita plesa. Zlata i Ištvan odlučili su se za tango, kojim su i u prošloj emisiji očarali žiri, strastveni passo doble te freestyle u ritmu hip-hopa.Tango im se najviše isplatio pošto im je žiri dodijelio same desetke.

Mario i Ana započeli su valcerom za koji su dobili 39 bodova, nastavili s jiveom, te trijumfirali freestylom uz glazbu iz nekad velikog filmskog hita “Briljantin”, za što ih je oduševljeni žiri nagradio najvišim ocjenama.

Pored samih finalista u završnoj emisiji Plesa sa zvijezdama nastupili su i svi parovi koji su sudjelovali u ovosezonskom izdanju showa, a jedan od natjecatelja, iluzionist Luka Vidović, prepilio je svoju plesnu partnericu Mirjanu Žutić. Naravno, bio je to samo iluzionistički trik, kojim se skratilo vrijeme između plesova.

Najglasnija navijačica pobjedničkog plesnog para bila je Marijeva supruga, TV voditeljica Mirna Maras, koja je supruga po prvi puta bodrila u HTV-ovom studiju Anton Marti, demantiravši tako govorkanja kako je njihov jednogodišnji brak u krizi.

Linker
24. travanj 2024 15:32