GLORIA PROMO

Poboljšajte tehniku trčanja uz video analizu

POBOLJŠAJ TEHNIKU TRČANJA UZ VIDEO ANALIZU & POBJEGNI OD SVAKIDAŠNJE TRKAČKE RUTINE

Trčanje je rekreacija kojom se može baviti svatko i svuda. Ne trebamo posebno igralište ni dvoranu, nego samo izađemo iz stana i teren je već spreman. CITYTRAIL™ je neprestano istraživanje jedinstvenih i neponovljivih staza u svakom gradu. Betonski grad želimo pretvoriti u zanimljiv poligon za trčanje, gdje smo uvijek u potrazi za novim mogućnostima napredovanja u treningu – tražimo nove staze za trčanje, različite podloge i zanimljive lokacije, za koje još ne znamo da postoje. Otkrijte bezbrojne mogućnosti u vašoj okolini, kad skrenete sa svakidašnje staze.

Ove jeseni Salomon vam u suradnji s trenerom trčanja Sašom Belčićem omogućava da uz pomoć stručnog savjetovanja, testiranja novih CITYTRAIL tenisica za trčanje i video analize, steknete ili nadograditeznanje o trčanju i opremi za trčanje.

KADA? GDJE?
petak, 26. rujna 2014.Od 10.00 do 18.00 sati INTERSPORT Mercator Centar Zagreb
subota, 11. listopada 2014.Od 10.00 do 18.00 sati INTERSPORT Arena Centar Zagreb

S trenerom trčanja moći ćete otići na kraće trčanje i dobiti snimku uz koju ćete moći poboljšati svoju tehniku trčanja. Detaljna analiza radi se uz pomoć GO PRO kamere i komentira je stručni trener trčanja. Analiza je besplatna i namijenjena je i početnicima i dobrim trkačima.

Prijavite se za video analizu, doživite trkačku avanturu u svom gradu i osvojite nove tenisice za trčanjeX- CELERATE GTX ®!

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o trkačkom savjetovanju i o novim CITYTRAIL™ modelima na www.intersport.com.hr

Linker
28. studeni 2022 15:39