SLAVICA I BERNIE ECCLESTONE

Pomirenje uz turbo folk

Od razvoda godine, čini se, neće biti ništa: Riječanka Slavica Radić (50) i njezin 28 godina stariji suprug Bernie Ecclestone, gazda Formule 1, su se pomirili. Tako barem svjedoče nedavno snimljene fotografije iz Beograda gdje su supružnici, koji su u braku 24 godine, proveli tri dana.

Osim što su pozirali novinarima u hotelu Zlatnik u Zemunu, gdje su odsjeli u apartmanu od 74 četvorna metra na drugom katu (osoblje tvrdi da nisu imali posebnih zahtjeva), snimljeni su i u razuzdanoj zabavi u restoranu Jezero na Adi Ciganliji. Uživali su u mesnim specijalitetima, a Slavicu je toliko oduševila ‘živa glazba’ da je naručivala narodne i folk pjesme, dizala ruke i plesala, dok ju je njezin diskretan suprug sa smiješkom promatrao.

Bernie je u srpskoj prijestolnici posjetio i dr. Boška Đukanovića, stručnjaka za kardivaskularnu kirurgiju, jer ima srčanih problema (1999. mu je ugrađena trostruka premosnica), a potom su otputovali u London. Ondje su zajedno dočekali Novu godinu, na radost njihovih kćeri Tamare (24) i Petre (20).

Damir Leljak

Linker
03. svibanj 2024 16:48