pr
HULAHOPKE ZA SVE KOMBINACIJE

Poznate Hrvatice obožavaju ovaj neizostavni jesenski modni dodatak

Čim malo zahladi, vraćaju se u opticaj, a bogatstvo boja i uzoraka omogućuje da pomoću njih svaka vaša kombinacija bude originalna i šik.

Od klasičnih crnih, pa do onih zanimljivih, upečatljivih boja i uzoraka – hulahopke su neizostavni hit svake jeseni i zime, a to su pokazale i poznate Hrvatice.

Većina njih igra na sigurno i bira klasične hulahopke, poput glumica Judite Franković i poznate fotografkinje Mare Bratoš.

FOTO: PR; Mario Poje/Sara Dombre – Judita Franković na otvorenju Ghetaldus optike i Mara Bratoš na otvorenju LuLu showroooma

Manekenka Sanela Seferagić, ovosezonski modni hit – zelenu plisiranu suknju kombinirala je s traper košuljom, klasičnim crnim hulahopkama i upečatljivim narančastim salonkama.

Foto: Mario Poje/Sara Dombre – Vinko Filipić i Sanela Seferagić na otvorenju Ghetaldus optike

Popularna pjevačica Nina Badrić crnu je haljinu s uzorkom kombinirala sa sivim hulahopkama, koje je uskladila s kaputem iste boje, dok je voditeljica Ana Miščević svoju crnu haljinu “začinila” vinsko crvenim hulahopkama.

FOTO: PR; Mario Poje/Sara Dombre – Nina Badrić na otvorenju Ghetaldus optike, Martina Tutić i Ana Miščević na otvorenju LuLu showrooma

Trendi hulahopke su neizostavni modni dodatak koji će svaku šminkericu spasiti od smrzavanja, zbog čega vas uz novi broj lukuznog dvomjesečnika GloriaGlam očekuju trendi jesenske hulahopke tvornice čarapa Jadran.

Uz novu GlorijuGLAM možete dobiti jedan od 20 hit modela hulahopki za jesenske dane, među kojima su klasične crne, hulahopke u trendi crvenoj i sivoj boji te one s imitacijom podvezice.

Linker
15. travanj 2024 05:21