JLP
RODITELJI TROJE DJECE

Razišli se Kourtney Kardashian i Scott Disick

Najstarija sestra Kardashian i njen dugogodišnji partner Scott Disick (32) s kojim ima troje djece, od kojih je najmlađi Reign star samo šest mjeseci, prekinuli su svoju vezu.

Izvori bliski Kourtney Kardashian (36) tvrde kako je reality zvijezdi prekipjelo i da više ne može tolerirati Scottovo ponašanje; zadnjih nekoliko godina svakodnevnica njenog nevjenčanog supruga sastojala se od razuzdanih tuluma nakon kojih bi uslijedili odlasci na rehabilitaciju.

JLP

Foto: JLP

Scoot se nije pojavio doma već više od mjesec dana, a za to vrjieme zabavlja se po klubovima u južnoj Francuskoj i Monte Carlu, i to u društvu bivše djevojke Chloe Bartoli.

Kourtney i Scott zajedno su proveli 9 godina, a probleme u vezi nisu skrivali ni pred kamerama njenog obiteljskog realityja Keeping Up with the Kardashians. Javnost je tako znala za Kourtneyinu neodlučnost oko udaje za Scotta te njegovu nespremnost na roditeljstvo; u jednoj emisiji showa Scoot je otvoreno izrazio negodovanje što je njegova partnerica zatrudnjela s trećim djetetom.

Par je u vezi dobio Masona (5), Penelope (2) i šestomjesečnog Reigna.

Linker
22. listopad 2021 08:25