ČETIRI PITANJA ZA...

Slaven Bilić: U životu se bojim samo za djecu i zdravlje

U spotu UNIQA osiguranja panično se bojite iguane. Imate li fobija u stvarnom životu? – Ne, dapače, jako volim životinje te iznimno poštujem sve one koji se zalažu za zaštitu njihovih prava. A ako osjećam strahove, oni su vezani uz djecu, obitelj, zdravlje i dobrobit ljudi koje volim.

Kad ste zadnji put bili kod liječnika? – Prije pet-šest godina sam imao ozbiljnih problema s leđima, inače se smatram apsolutno zdravim. Nije ni čudo, mnogo pažnje posvećujem treningu, a zahvaljujući tome dobro podnosim poslovne napore i stres.

Jeste li kao igrač ikad osigurali svoje noge? – Engleski klub West Ham, čiji sam bio igrač sredinom 90-ih, mi je osigurao noge. Na taj način su zaštitili novac koji su uložili u transfer.

Za koga ćete navijati na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi? – U Afriku idem poslom, pratit ću nastupe grčke reprezentacije koji su naši protivnici u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo, a vjerojatno ću kao komentator surađivati s HTV-om, ali i nekim svjetskim TV postajama.

Linker
02. svibanj 2024 17:23