FACEBOOK
DRUGA EMISIJA

THE VOICE Tony Cetinski: Ustručavam se jer će biti još jako puno kandidata

Premijernu emisiju prošle nedjelje gledalo je gotovo milijun ljudi, a očekivanja publike potvrđena su i nakon večerašnje emisije u kojoj su kandidati pokazali veliki talent s kojima bi članovi žirija i mentori htjeli raditi.

Indira Levak, Jacques Houdek, Tony Cetinski i Ivan Dečak imali su priliku birati nove kanditate među 97 talentiranih pjevača koji su odabrani u uži krug na dosadašnjim audicijama održanima u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Večerašnja epizoda pokazala je bogatstvo vokala koji su se razlikovali po dubinama, bojama i visinama. Iako mentori kandidate ne vidi, presudne su bile nijanse.

BIOGRAFIJE KANDIDATA Ovo je show koji su jedva dočekali da dođe u Hrvatsku

Druga emisija od njih ukupno 15 bila je puna šala, ali i podbadanja među članovima žirija pa je tako Indira nakon jedne kandidatkinje prozvala Ivana i pitala ga koliko je on uopće godina na sceni jer ona iza sebe ima 18 godina uspješne karijere.

S obzirom da svaki od mentora na audicijama mora odabrati 12 pjevača koji će činiti njihov tim, a koje će dalje poučavati s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora, svi su se ozbiljno prihvatili zadatka.

– Imam dobar njuh – izjavila je Indira nakon večerašnje emisije i do sada u svoj tim dovela najviše, čak šest članova.

– Ustručavam se pritiskati tipku Moj glas jer će biti još jako puno kandidata – otkrio je svoju strategiju Tony koji do sada ima pet kandidata u timu.

Ivan i Jacques također su pronašli svoje favorite među dosadašnjim natjecateljima i za sada svaki od njih broji po četiri člana tima.

Linker
23. travanj 2024 14:16