JOHN TRAVOLTA

Tuga za preminulim sinom

Idilični zimski odmor za obitelj Travolta pretvorio se u najtužnije dane. Naime, Jett Travolta, 16-godišnji sin glumačkoga para Johna Travolte i Kelly Preston, preminuo je u bolnici na Bahamima, gdje je dovezen nakon što mu je pozlilo u obiteljskoj kući. Na žalost, liječnici mu nisu mogli pomoći, već su samo dijagnosticirali smrt.

Iako zasad nema puno informacija o tome što se dogodilo, strane agencije javljaju da je Jett Travolta dobio epileptični napadaj dok je bio sam u kupaonici, a pri padu je najvjerojatnije lupio glavom o pod. Obitelj ga je pronašla na podu kupaonice u nesvijesti iz koje se više nije probudio.

Od svoje druge godine, Travoltin sin bolovao je od Kawasaki sindroma, poremećaja koji može dovesti do srčanih bolesti. Navodno je imao i povijest epileptičnih napadaja, a njegovi roditelji, pripadnici Scijentološke crkve, tvrdili su da je Kawasaki sindrom dobio zato što su opsesivno čistili kuću i sterilizirali sve u njegovom okolišu dok je bio mali.

Jett Travolta će biti sahranjen na Floridi, gdje njegova obitelj ima dom, no to neće smanjiti tugu tate Johna, mame Kelly i 8-godišnje sestre Elle Bleu.

Linker
25. travanj 2024 10:57