SNJEŽNA LJUBAV

Udala se Nika Fleiss

U jeku skijaške sezone jedna od naših najpoznatijih skijašica Nika Fleiss (25) iskoristila je jedan od rijetkih slobodnih dana i prošle srijede, 23. prosinca, izrekla sudbonosno ‘da’ svojoj velikoj ljubavi skijaškom treneru Michelu Lucatelliju, piše Jutarnji list.

Nika se vjenčala u rodnom Samoboru na opuštenoj i samo za užu obitelj rezerviranoj ceremoniji u restoranu “Zeleni papar” gdje je bio i matičar, a pravo se slavlje s puno uzvanika i crkveno vjenčanje očekuje na ljeto na otoku Cresu. Zaljubljeni novopečeni supružnici dva su dana proveli u Nikinom domu, a popodne na sam Božić skijašica je otputovala na trening u austrijski Innerkrems.

– Vjenčanje smo pripremali posljednjih mjesec dana, ali kako je trenutno skijaška sezona, sve smo obavili u tišini i na brzinu. Bilo je lijepo u “Zlatnom papru”, ali nismo ostali do ranih jutarnjih sati. Pravu feštu s uzvanicima i crkvenom ceremonijom spremamo na ljeto na Cresu. Sada smo Nikino ‘zimsko’ vjenčanje obilježili samo mi iz najuže obitelji – ispričao je ponosni Nikin otac, voditelj natjecanja na Sljemenu Reno Fleiss.

Također je napomenuo kako, iako je vjenčanje organizirano na brzinu, Nika nije u drugom stanju i još joj je karijera izuzetno bitna.

Naime, Nikin suprug Michel Lucatelli, Francuz iz Grenoblea, također je usko vezan za skijanje jer je trener francuske skijaške freestyle reprezentacije, a dobre je rezultate postigao i u norveškoj alpskoj reprezentaciji. Nika i Michel su bili zajedno prije pet godina, a onda se na neko vrijeme razdvojili, no ljubav je ipak bila jača.

Marija Lokas / Jutarnji list

Linker
25. travanj 2024 06:19