IVANA TRUMP

Uvijek može i mlađi

Dokumente za sporazumni razvod potpisala sam još prije tri mjeseca, ali sam to tajila jer bivšem suprugu nisam željela pokvariti šanse za pobjedu u reality showu u kojem je sudjelovao – kratko je i jasno izjavila američka poduzetnica Ivana Trump (59), potvrdivši ono o čemu se već neko vrijeme nagađa: da je njezinom četvrtom braku, s 23 godine mlađim Talijanom Rossanom Rubicondijem, došao kraj.

A prije samo osam mjeseci, u travnju, u Palm Beachu na Floridi, na raskošnom vjenčanju koje je stajalo tri milijuna dolara, činilo se da će njihova ljubav trajati dugo. Među gostima je bio i njezin najpoznatiji bivši muž, multimilijarder Donald Trump (bila je udana i za Čeha Georgea Syrovatku te za talijanskog poduzetnika Riccarda Mazzucchellija), od kojeg je baštinila status, novac i prezime – svojim djevojačkim, Zelnickova, već odavno se ne služi. Sad se pročulo da se upravo njemu obratila za savjet oko razvoda jer dobro zna koliko “stari lisac može biti lukav”. Sve je počelo jesenas, kad ju je Rubicondi u talijanskoj verziji reality showa Celebrity Survivors, snimanoj u Hondurasu, prevario s argentinskom manekenkom Belen Rodriguez. Drugi natjecatelji svjedočili su da su ih uhvatili in flagranti, o svemu se danima raspravljalo na talijanskim TV kanalima, a show je potukao sve rekorde gledanosti iako je prikazano samo kako flertuju.

Oni koji su očekivali reakciju osramoćene supruge, ostali su razočarani. Ona je, naime, samo rekla da vjeruje mužu i porekla da im je brak u krizi. Istodobno, snimljena je kako veselo pleše i tješi se u zagrljaju 23-godišnjeg belgijskog fotomodela Mariusa Rusovicija, a prije nekoliko dana viđena je u društvu još godinu mlađeg francuskog manekena John-Davida Deryja. Čuli su se i zločesti komentari kako je “žigola Rubicondija zamijenila za noviji model”, no ona se na to ne osvrće. Već prije je kazala da ima djecu, novac i društveni položaj. Što joj je nedostajalo? Možda nova igračka, a čini se da ju je sada i našla.

Silvija Glavić Stocca

Linker
24. travanj 2024 04:14