MODNA STRANA OSCARA

Vatrenocrvena godina

Uz rijetke modne promašaje, pritom prvenstveno uzimamo u obzir britansku glumicu Tildu Swinton, velikog glumačkog, ali skromnog modnog talenta, ostale zvijezde plijenile su jednostavnošću i besprijekornim stilom. U fotogaleriji možete vidjeti koje su haljine slavnih kreatora nosile holivudske glumice.

Jennifer Garner pojavila se u crnoj svilenoj sirena-haljini Oscara de la Rente, uljepšanoj Van Cleef & Arpels dijamantima.

Anne Hathaway modni su kritičari proglasili modernom božicom zahvaljujući crvenoj haljini modne marke Marchesa.

Jessica Alba, buduća mama u trećem tromjesečju, blistala je u tamnoljubičastoj Marchesa haljini ukrašenoj perjem i Cartier dijamantima.

Cate Blanchett, dvostruko nominirana, ali bez osvojenog Oscara, u tamnoplavoj satenskoj haljini Driesa Van Notena sjaji zahvaljujući mudrom modnom odabiru, ali i trudnoći.

Penelope Cruz, uvijek glamurozna u Chanelovoj kreaciji koju je Karl Lagerfeld dizajnirao posebno za nju, uz neizbježne Chopard dragulje.

Nicole Kidman, prvi put u javnosti nakon objave trudnoće u Balenciaginoj toaleti stavila je, osim na zaobljeni trbuščić, naglasak i na skupocjenu dijamantnu ogrlicu dizajnera LWrena Scotta.

Marion Cotillard, francuska glumica nagrađena za najbolju žensku ulogu, moderna je sirena u posebno dizajniranoj haljini Jeana Paula Gaultiera, uz decentnu Chopardovu dijamantnu ogrlicu.

Hilary Swank, dvostruka oskarovka, pojavila se u crnoj Versaceovoj haljini, koja je istaknula sve njezine atribute.

Renee Zellweger – oskarovka u srebrnoj jednostavnoj večernjoj haljini Caroline Herrere.

Katherine Heigl – crveno je označilo cijelu večer, a mlada zvijezda „Uvoda u anatomiju“ izgledala je zanosno u Escadinoj vatrenoj haljini uz cipele Jimmy Choo.

Amy Adams izgledala je „začarano“ u čarobnozelenoj Proenza Schouler haljini bez naramenica, u kojoj je izvela i nominiranu pjesmu iz filma "Začarana".

Helen Mirren, prošlogodišnja „kraljica“ i dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu, nije pogriješila s odabirom boje – i ove godine bila je u crvenom, u satenskoj haljini Georgea Chakre ukrašenoj Swarovski kristalima

Jennifer Hudson, prošlogodišnja dobitnica nagrade za sporednu žensku ulogu, u bijeloj haljini Roberta Cavallija izgledala je umjerenije i elegantnije nego lani.

Heidi Klum – dama u crvenom uspjela je izbjeći dječje zagrljaje i mrlje od sira te tako spasiti crvenu večernju haljinu Johna Galliana, namijenjenu dobrotvornoj aukciji nakon priredbe

Linker
19. travanj 2024 14:07