Ivan Posavec
U NOVOJ GLORIJI

Vlaho Arbulić - ozbiljan početak glazbene karijere

Nakon manekenske karijere i diplome na zagrebačkom FER-u, 25-godišnji Konavljanin vratio se prvoj ljubavi, glazbi, a gostovanje s pjesmom ‘Blabla’ u X Factoru Adria pokazalo je da ima potencijala za međunarodno tržište – za koje već ima spreman album.

O Vlahi Arbuliću preklani se pisalo kao o najtraženijem hrvatskom manekenu, lani je intrigirao svojom vezom s Tatjanom Dragović (starijom 12 godina, i uz to bivšom suprugom teniskog asa Gorana Ivaniševića), potom kao otac njihovog djeteta, danas osmomjesečne Luce

– Svjestan sam da me ljudi doživljavaju samo kao manekena i da neki od njih komentiraju “što sad taj mali i pjeva”. No od svega čime se ja bavim u životu, meni je samo glazba potpuno logična – govori Vlaho, te dodaje i kako mu je širina interesa u životu dosad donijela samo dobro.

VIDEO Vlaho Arbulić u showu X Factor premijerno izveo svoj prvi singl

Njegove cure Luce i Tatjana pratile su ga u Beograd, gdje je nakon nastupa na X Factoru snimao spot za svoj prvi singl; redatelj videa za pjesmu“Blabla” je glumac Miloš Biković, zvijezda filma i TV serijala “Montevideo Bog te video”, koji povremeno režira i glazbene spotove, a producent je Ljubomir Dorontić – zahvaljujući kojem je došlo do nastupa u X Factoru Adriji.

Mara Modrić

Atmosferu sa snimanja spota pogledajte u fotogaleriji , a cijelu priču o ovom svestranom 25-godišnjaku čitajte u novoj Gloriji uz koju možete izabrati i jedan od tri modela trendi sunčanih naočala.

Linker
23. travanj 2024 12:32