Govedina, teletina, piletina, tuna, povrće ili čak voće – sve se to može pripemiti u svega nekoliko minuta, a što je najzabavnije – kuhar možete biti upravo vi. Koncept je to novootvorenog restorana Black Rock, gdje gost ima priliku na užarenom vulkanskom kamenu sam ispeći svoj obrok – nema dugog čekanja na hranu, a niti pritužbi da beefsteak nije dovoljno pečen.
– Restoran ima dvije gastronomske karte: jednu sa uobičajenim specijalitetima koju je sastavio naš šef kuhinje Robert Slogar, te Black Rock kartu s koje gost bira sirove meso te ga sam, ili uz asistenciju kuhara, sprema na svom stolu na crnom vulkanskom kamenu zagrijanom 400 stupnjeva Celzija – objašnjava Josip Majher, voditelj restorana smještenog tik do košarkaške dvorane Dražen Petrović, popularn Cibone.
Osim što je jelo brzo gotovo te vrlo ukusno, prednost je što se priprema bez masnoća i začina, pa je stoga i vrlo zdravo. Black Rock u ponudi ima i bogatu vinsku kartu te izvorne hrvatske proizvode za čiju kvalitetu jamči tvrtka Izvorno.hr.
– Meso ima odličan miris, kako mu odoliti? – komentirala je Vlatka Pokos, koja inače i kod kuće meso voli pripremati na sličan način. A ukusnom obroku na otvorenju nisu mogli odoljeti niti mnogi poznati, među njima Zoran Mamić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Goran Grgić, Ivan Mišetić, Maja Cvjetković, Jelena Orešković….
Maja Jurović