TATA I SESTRIN MUŽ

Woodyju Allenu sin cinično čestitao Dan očeva

Ronan Farrow (24), sin redatelja Woodyja Allena (76) i glumice Mije Farrow (67), čestitao je prijateljima na Twitteru Dan očeva, iako svoga ne viđa od 1992, kada je otkriveno da je Allen u vezi s njegovom sestrom, posvojenom kćeri Mije Farrow Soon-Yi Previn (41).

– Sretan Dan očeva ili, kako to zovu u mojoj obitelji, Dan šogora – napisao je cinično Ronan, aludirajući na činjenicu da mu je otac ujedno i sestrin suprug.

Mia Farrow, inače majka petnaestero biološke i usvojene djece, na Ronanov je post dodala samo riječ “Boom”.

Soon-Yi je posvojena iz Južne Koreje kao osmogodišnjakinja 1970. od strane Mije Farrow i njenog tadašnjeg supruga, glazbenika André Previna. Godine 1980. Farrow otpočinje vezu s Woodyjem Allenom, koji postaje i poočim male Soon-Yi, da bi Farrow 1992. u Allenovom njujorškom stanu otkrila gole slike tada 21-godišnje djevojke. Redatelj je potom priznao vezu sa svojom pokćerkom koja je trajala od 1991. te se rastao od Farrow.

Činjenicu da je Soon-Yi imala deset godina kada su Allen i Farrow prohodali glumica je na sudu iskoristila kako bi u ogorčenoj borbi izborila samostalno skrbništvo nad njihovim biološkim sinom Ronanom, danas piscem i borcem za ljudska prava, koji je prošle godine za časopis Life progovorio o ovim događajima.

– Woody Allen je moj otac, oženjen za moju sestru. To me istovremeno čini njegovim sinom i šogorom. Čini mi se da je riječ o popriličnom moralnom prijestupu. Ne mogu vidjeti tog čovjeka. Ne mogu s njim održavati kontakt i biti etički dosljedan. Živio sam sa svom tom posvojenom djecom i ona su bila moja obitelj. Reći da mi Soon-Yi nije sestra bila bi uvreda za svu usvojenu djecu – zaključio je Ronan.

Allen i Soon-Yi danas su vjenčani i imaju dvoje djece, kćeri Bechet i Manzie Tio, posvojene 1999. i 2000. godine.

Linker
02. svibanj 2024 16:58