NJEŽNI METALAC

Žanamari Lalić: Moj Leo je vrlo romantičan

Glazbenica Žanamari Lalić (31) s dečkom Leom Bolješićem , pjevačem metal grupe “Mass Hypnosis”, u ponedjeljak je izašla u kino – na premijeru filma “Rimu s ljubavlju” Woodyja Allena, čiji opus dobro poznaje.

– Allen je izuzetno inteligentan i zabavan redatelj koji me uvijek iznenadi. Film je prije svega iskren te sam stoga i uživala u njemu – izjavila je pjevačica.

Usprkos mogućim očekivanjima, njen Leo pritom se nije dosađivao, bez obzira što je formalno riječ o romantičnoj komediji.

– I Leo je vrlo romantičan, pa film nije “podnosio” nego ga je također sa zanimanjem pogledao – rekla je Žanamari. Iako glazbu stvaraju u prividno različitim žanrovima, Žanamari i Leo zajedno su upravo zbog umjetničke crte koju dijele.

Foto: Vedran Peteh

– Glazba dolazi iz duše i svatko tko je nosi u sebi u svojoj je srži emotivna osoba. Ne bih mogla funkcionirati s nekim tko ne razumije glazbu, a ona nas je i spojila, pa razlike doista nisu važne – objašnjava Žanamari, koja je nedavno za portal Wedding.hr snimila modni editorijal u vjenčanici . Iako se u toj ulozi sjajno snašla, ipak situaciju nije poželjela prenijeti u stvarni život.

– Snimanje je bilo jako zabavno, ali u vjenčanici, naročito bijeloj, ne osjećam se baš “kod kuće”. Nemam ništa protiv braka, ali o njemu još ne razmišljam – tvrdi Žanamari Lalić, koja s bendom “J’Animals” nastupa diljem Hrvatske, nakon što su prošle godine predstavili album “Druga vrsta”. Usprkos angažmanima, Žanamari lakonski i ironično objašnjava zašto joj vremena za intimu ipak ne nedostaje.

– Bavim se rockom i živim u Hrvatskoj. Dakle da, imam dosta vremena – kaže.

A svoje vrijeme pjevačica je krajem prošle godine uložila i u proširenje umjetničkih aspiracija, nastupivši u rock operi “Priče iz Freakwoodske šume” . U očekivanju nekog sličnog projekta, predano radi na vlastitom materijalu.

– Bilo mi je super raditi na djelu Igora Tatarevića i Ivice Krajača te bih takvo što uvijek ponovno prihvatila. Što se tiče moje glazbe, upravo radimo neke nove stvari, ali ćemo najprije objaviti još jedan singl s postojećeg albuma “Druga vrsta”. Bit će to “Kraj početka” za koji vjerujemo da ima potencijal samostalnog djela. Upravo je objavljen i moj duet s Gordanom Penavom Pištom iz sastava Hard Timea koji je dostupan za besplatni download na njihovoj stranici – zaključila je Žanamari.

Linker
24. travanj 2024 08:00