John Pavlish
ULIČNA MODA

Zanimljive modne kombinacije poznatih Hrvatica

Anamarija Asanović, Sandra Bagarić, Petra Kurtela i Anita Dujić pridružile su se projektu Pokret za radost, a u centru Zagreba pokazale su svoje raznolike stilove.

Najodvažniju kombinaciju pokazala je mlada dizajnerica Anamarija Asanović koja je tom prilikom ružičastu suknju s cvjetnim printom kombinirala s prugastom majicom i tenisicama, dok je Petra Kurtela pozornost privlačila u jednostavnoj kombinaciji koju je začinila upečatljivom ogrlicom.

Anita Dujić odjenula je malu crnu haljinu, koja je uvijek dobar izbor, a Sandra Bagarić svoju je ležernu kombinaciju podignula jednostavnim sakoom upečatljive boje.

Poznate dame sudjelovale su u projektu Pokret za radost koji je održan na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu, gdje su sudjelovale u mjerenju svoje tjelesne spreme i priključile se vježbanju.

Završnica projekta Pokret za radost bit će održana na zagrebačkome jezeru Bundek 13. i 14. rujna kad će se građani moći uključiti u niz zabavnih aktivnosti povezanih s kretanjem, poput rekreacijskih radionica, plesnih programa i tjelovježbe, pod nadzorom stručnih instruktora te u društvu poznatih osoba iz javnoga života.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
16. travanj 2024 11:30