HRT

Zvijezde pjevaju napustili Renata Sabljak i Miran Kurspahić

Nakon četvrte emisije showa Zvijezde pjevaju, publika i žiri odlučili su da show napuštaju Renata Sabljak i Miran Kurspahić te da nastavljamo pratiti preostalih šest parova.

Zvijezde i njihovi mentori imali su tjedan dana za pripremiti mjuzikl i rock aranžmane te se predstaviti sa svojim interpretacijama atraktivnih glazbenih brojeva.

Najveći broj bodova večeras su osvojili Ana Rucner i Vlado Kalember – 28 bodova, a najmanje Tina Katanić i Marko Tolja – 23 boda.

Renata Sabljak i Miran Kurspahić dobili su jednoglasne pohvale žirija za transformaciju i odlična dvoglasja, međutim, prigovorilo im se za pjesmu koja je glasačkom tijelu poprilično nepoznata. Od žirija su dobili 25 bodova.

Erwin Baučić i Petra Dugandžić pjevali su pjesmu Zrinke Cvitešić iz mjuzikla Once i dobili komentar Zrinka Tutića kako im je pjesma malo depra i sekriracija, što je izazvalo smijeh u publici, dok je Martina Tomčić izjavila kako ju je emocija prožela od glave do pete. Skupili su ukupno 26 bodova.

Mirko Fodor i Danijela Martinović dobili su pohvalu od Martine jer uvijek biraju odlične pjesme, a Mirko je dobio kritiku na račun svog stava da pretjeruje u karikiranju pjevačkih uloga. Skupili su 26 bodova.

Ana Rucner i Vlado Kalember oduševili su svojom energijom i scenskim nastupom, a Ana je dobila jednoglasne pohvale što je konačno pustila glas i to na poprilično zahtjevnoj pjesmi Let The Sunshine In iz mjuzikla Kosa. Osvojili su 28 bodova.

Ivica Pucar i Maja Vučić pjesmom Pretty Woman dali su sve od sebe i dobili prosječne komentare, a Martina im je iskreno rekla kako im je trebalo još barem dva dana za vježbanje. Žiri im je dao 23 boda.

Tina Katanić i Marko Tolja su pjevali pjesmu Mamma Mia grupe Abba, kojom su ponovno osvojili simpatije publike, ali i žirija. Zdenka Kovačićek tako je izjavila kako je Tina slatkica pa joj oprašta sve nepravilnosti. Osvojili su 23 boda.

Emilija Kokić i Robert Kurbaša dobili su pohvale za očigledan napredak, što se odnosilo na Roberta koji je pokazao kako se pjevanje može uvježbati od prve do četvrte emisije. Skupili su 24 boda.

FOTO Zvijezde pjevaju – pogledajte atmosferu s četvrte večeri

Linker
20. travanj 2024 14:36