PROSPER FILIPOVIć
Self-care

‘Sunset Yoga& Bliss‘: Ovako izgleda relaksacija za kraj ljeta

Za što bezbolniji povratak u ured i grad, Materia i Nevia organizirali su dvodnevni event u Šibeniku.

Za što bezbolniji povratak u ured i grad, Materia i Nevia organizirali su dvodnevni event u Šibeniku.

Kraj kolovoza većini je rezerviran za povratak s godišnjih odmora u uredske obveze i stresnu svakodnevicu. Kako bio povratak u grad bio lakši i bezbolniji, wellbeing brend Materia i estetski centar Nevia prošlog su tjedna organizirali dvodnevni wellness event.

Self-care u posljednjih nekoliko godina sve više dobiva na značaju jer je izuzetno važan za očuvanje zdravlja bilo ono fizičko, emocionalno ili mentalno. Pomaže bi održavanju balansa između svakodnevnog života i brige o sebi stvarajući osjećaj zadovoljstva, mira i relaksacije, a upravo je to bio cilj ovog eventa.

image
PROSPER FILIPOVIć

“Kada se brinemo o sebi, imamo više energije i motivacije za suočavanje sa svakodnevnim zadacima. A ovaj relaksirajući i energizirajući event svim polaznicima pružio je upravo ono što im treba kako bi odmorni i spremni uskočili u novu, uzbudljivu, jesensku sezonu“, izjavila je Maja Blažević, osnivačica brenda Materia i suorganizatorica eventa.

image
PROSPER FILIPOVIć

Druženje u luksuznom hotelu D-Resort u Šibeniku počelo je uz ledene matcha latte napitke by Materia i druge razne zdrave zalogaje, a praćeno je bilo Nevia quick flow beauty tretmanima. Zalazak sunca označio je početak opuštanja uz jogu, a glavnu riječ preuzeo je Ivan Gaće, pionir joga terapije u Hrvatskoj.

image

Ivan Gaće i Maja Blažević

PROSPER FILIPOVIć

Kako bi vježbanje joge bilo što ugodnije, pobrinuo se modni brend More Beachwear koji je svojim plavim kompletima - topom, tajicama visokog struka i tajicama sa suknjom spremio polaznice joge. Kompleti napravljeni od organskog pamuka i elastina odličan su izbor za jogu i druge tjelesne aktivnosti koje pomažu smanjiti stres i negativne emocije te opustiti.

image
PROSPER FILIPOVIć

Drugi je dan započeo jutarnjom - sunrise jogom. Rano dizanje ima brojne prednosti, poboljšava produktivnost, utječe na energiju i raspoloženje. Nakon jutarnje tjelovježbe uslijedio je bogat doručak i uživanje u matcha napicima. Kako bi gošće eventa bile zaštićene od posljednjih ljetnih zraka sunca pobrinuo se brend Nevia s novom Colorscience sunscreen SPF kremom, savršenom kombinacijom njege i medicinskog make up-a koja je podignula zaštitu od sunca na viši nivo. Dermatološka zaštita od sunca istovremeno njeguje, tretira i korigira nepravilnosti, hiperpigmentaciju, akne i rozaceju.

Linker
27. travanj 2024 13:03