Getty Images
top savjeti

Znate li razliku između seruma i boostera za kožu?

Serumi su jedna od osnove njege lica, a njihova je prednost što ciljano djeluju na specifičnu problematiku. Primjerice, idealni su za borbu protiv sitnih bora i problema s pigmentacijom te vraćaju koži vitalnost.

Boosteri su svojevrstan novitet u svijetu kozmetike, a njihova je uloga vrlo jednostavna i istovremeno iznimno bitna. Boosteri naime pojačavaju barijeru te koži pružaju odgovarajuću razinu hidratacije čime je automatski štite od isušivanja, nastanak finih linija i bora te joj daju elastičnost i vitalnost. Današnji užurbani način života, okruženje suhim zrakom na radnim mjestima te nezdrava i neredovita prehrana ostavljaju traga i na našoj koži, najčešće u vidu duboke dehidracije.

Cropped view of a young woman with the wind in her hair
Getty Images

Stoga je Vichy predstavio svojevrsnu revoluciju kada su u pitanju boosteri za kožu. Kako? Tako da je u boosteru udružena mineralna voda u koncentraciji od čak 89 posto s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Tako se koži pruža idealna hidratacija tijekom čitavog dana. Posebnost boostera jest i što ga možete nanositi navečer i ujutro, a ujedno može poslužiti i kao savršena podloga za nanošenje šminke.

Dovoljne su samo dvije kapi boostera koje je potrebno namazati po čitavom licu (nemojte zaboraviti i vrat) te možete nastaviti bezbrižno sa svojim ritualom nanošenja make upa. Puder će savršeno prionuti uz lice, a booster će pružati dovoljnu dozu hidratacije i prirodnog sjaja. Booster u ulozi primera će ujedno i spriječiti da puder naglasi eventualne nepravilnosti na licu, poput sitnih bora ili isušenih djelića kože. Jer uz boostersuhoće više nema.

Više informacija pronađite u našem

Vodiču kroz tipove kože

Linker
24. travanj 2024 08:44