Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia
Blista od sreće

Smršavjela 20 kila i pokazala dečka: Glumica i mladi nasljednik pivske dinastije uživaju kao kraljevi

Australska komičarka 2020. može, barem viđenim do sad, proglasiti svojom godinom, nakon što se uspješno uhvatila u koštac s prekomjernom težinom, svijetu je otkrila i da je sretna u ljubavi, njen devet godina mlađi odabranik pravi je zaljubljenik u sport, ali i nasljednik jedne od najvećih pivskih tvornica.

Nakon što je ovu godinu proglasila godinom zdravlja i zarekla se da će od simpatične bucke, postati fit žena, glumica Rebel Wilson zadivila je svijet svojom ustrajnošću i trudom da postigne zadani cilj. Australska komičarka, osim fizičkog zadovoljstva, ove je godine pronašla i ono emotivno, svijetu je pokazala svog dečka, vezu su predstavili svijetu na kraljevski način.

Osim službenih događanja i protokola, Rebel i njen devet godina mlađi dečko Jacob Busch više se ne 'suzdržavaju' ni na Instagramu, gdje i jedan i drugi u svojim Storyjima objavljuju zajedničke fotografije, na kojima se grle, ljube, šale i uživaju.

Rebel Wilson and Jacob Busch attend the Monte-Carlo Gala For Planetary Health on September 24, 2020 in Monte-Carlo, Monaco. //01PIERREVILLARD_VILLARD140/2009250029/Credit:POOL MONACO/SIPA/2009250031,Image: 559734341, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
Prar je za prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti odabrao gala večer u Monaku

Put u Monako, na kojem su sudjelovali na nekoliko ekskluzivnih događanja u prisustvu princa Alberta sretan par iskoristio je da svijetu obznane svoju vezu. Prvi put su prošetali crvenim tepihom zajedno na humanitarnom događanju Monte-Carlo Gala Planetary Health. Da bi zatim posjetili i izložbu Joana Miróa u Monaku. Osim unuka slavnog španjolskog slikara, u Vili Palomi, gdje je izložba postavljena družili su se s princom Albertom - kojem su predstavljeni kao par.

Zgoda, bogat i mlađi

Iako se o Jacobu ne zna previše, intrigantno je čime se on bavi, odnosno iz koje obitelji potječe. Busch je nasljednik Anheuser-Busch pivarske dinastije, koja među ostalim proizvodi i jedno od najpoznatijih američkih piva Budweiser.

Various, UNITED KINGDOM  - September Celebrity Social Network Photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 559957835, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
U Monako su doletjeli helikopterom u društvu slavnih glumica

Jacob na svojim društvenim mrežama promovira i još neke proizvode - poput najnovijeg zdravog sladoleda ili craft piva Sons, koje je pokrenuo s još dva prijatelja. Mladi pivar uživa u sportu, a često se slika bez majice, ponosno ističući svoje mišiće, a također piše i motivacijske poruke potičući svoje pratitelje da se pobrinu za svoje tijelo.

Rebel je nedavno otkrila da je nadomak svoje željene težine, poziravši u elegantnoj pripijenoj haljini, kazala je da ima 83 kilograma, odnosno da joj do željene težine preostaje još smršaviti osam.

"Hvala svima na ljubavi koju ste mi do sad slali tijekom mog putovanja u 'Godini zdravlja'. Kad sam sinoć posegnula za slatkišima, pomislila sam si: 'Hmmm, radije ne' i umjesto njih uzela sam bocu vode. Još osam kilograma do mog cilja - nadam se da ću to uspjeti do kraja godine!", napisala je Rebel.

Promjenama u načinu ishrane i redovitim vježbanjem, procjenjuje se da je Wilson od početka 2020. izgubila 20 kilograma.

Pročitajte i:

Nadomak cilja: Rebel otkrila koliko kilograma ima i pomoću kojeg trika ustraje u mršavljenju

Recept koji bi mnogima mogao pomoći: Kako je točno simpatična glumica izgubila 18 kilograma?

Poznata glumica oslobodila se 'dugogodišnjih okova': Uz poseban režim uspjela je smršavjeti 18 kilograma

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Linker
20. travanj 2024 17:54