uspjeli su

Cijela ekipa ‘Provjerenog‘ u samoizolaciji, dvoje kolega pozitivno na Covid-19: ‘Ubili smo se od stresa‘

Nakon 13 godina emitiranja ekipa "Provjerenog" napravila je emisiju u nemogućim uvjetima, većina iz samoizolacije, a najponosniji su zbog toga što su uspjeli uspješno odraditi posao... Ivana Paradžiković obratila se javnosti dirljivim statusom na društvenim mrežama.

"Dobra večer, ja sam Ivana Paradžiković, a vi gledate Provjereno. Već 13 godina svakoga četvrtka ulazim u vaše domove, red bi bio da i ja vas pozovem u goste. Pa...dobrodošli u moj dom. Iz njega vam se javljam jer je cijela redakcija završila u samoizolaciji.", napisala je Ivana Paradžiković na službenoj stranici emisije "Provjereno" i objasnila što se dogodilo.

image
Ivana Paradžiković, urednica emisije Provjereno bila je pod stresom ovih dana...
FOTOGRAFIJE: BORIS KOVACEV/CROPIX

"Kolegica Ana Malbaša i naš producent Domagoj Grbeš pozitivni su na Covid- 19, pa smo svi - odgovorni kakvi jesmo - ostali doma. Njih dvoje će, nadamo se biti dobro. A mi smo doskočili situaciji u kojoj smo se našli i uspjeli odraditi svoj posao", rekla je Ivana kojoj su mnogi poželjeli brz izlazak iz izolacije. Neki joj nisu povjerovali da je kod kuće jer je emisija bila gotova bez obzira na okolnosti koje su im se našli na putu...

"Ubili smo se od posla i stresa. Ali drago nam je jer se to na emisiji nije primijetilo. To se zove profesionalnost", komentirala je Ivana koja je zbog neustrašivosti i hrabrosti da se u emisiji bavi pričama o kojima nitko ne govori postala emisija u koju građani imaju više povjerenja nego u institucije ove zemlje.

"S jedne nas strane to čini ponosnima, s druge i rastužuje, jer mi bi trebali samo malo korigirati, uskakati i ukazati kada negdje zapne, a ne biti prva i posljednja adresa kojoj se vjeruje. Istodobno je to i ogromna odgovornost da ne smijemo pogriješiti, razočarati ili iznevjeriti. To je naše breme. S pričama naših sugovornika budimo se i idemo spavati, znamo da je na nama velika odgovornost i uvijek se veselimo kada se nešto pomakne, promijeni na bolje", rekla je svojedobno urednica 'Provjerenog' Ivana Paradžiković.

Linker
14. travanj 2024 21:04