Instagram
Emotivna poruka

Ella Dvornik: 'I dalje ne mogu vjerovati da je par sekundi učinilo toliku štetu'

Jutrošnji potres zatekao je i obitelj mlade blogerice, koja je s djetetom od mjesec dana i starijom kćeri pobjegla iz kuće, a nakon što je sabrala dojmove, napisala je emotivnu objavu.

Zagreb je pogodio potres magnitude 5,5 i uznemirio njegove građane u nedjelju ujutro u 6,24 sati. Nakon prvotne panike koja je mladu mamu i njezinu obitelj zatekla u rano jutro, Ella Dvornik svoja je iskustva podijelila na društvenim mrežama. Nakon što su svoje dvije djevojčice - Balie i nedavno rođenu Lumi, Ella i suprug Charles Pierce smjestili u automobil, odvezli se na otvoreno, do Zelengaja.

Instagram
Ella prvotni šok dijelila je na svojim insta storyjima.
 

Zbunjena 29-godišnjakinja iskreno je napisala da ne zna što se radi u ovakvim situacijama. Nakon te prvotne reakcije, ipak je sabrala dojmove i obratila se u emotivnoj objavi.

'Sjeli smo u auto i otišli'

"Ljudi, nadam se da ste došli k sebi od ovog potresa ujutro. Tko bi rekao da par sekundi tako može utjecati na čovjeka? Mnogo nas se probudilo s potresom. Nisam bila sigurna sanjam li ili je stvarnost? U koju sobu da otrčim prvo, što da uzmem, kroz koja vrata da izađem. Nismo bili ni sigurni što da radimo u toj situaciji. Sjeli smo u auto i otišli na Zelengaj, koji je bio pretrpan autima! Nije bilo mjesta gdje auto nije bio parkiran. Nikad nisam takvo što doživjela. Mislim na sve kojima su imovine uništene i koji su ozlijeđeni i dalje ne mogu vjerovati da je par sekundi sve to učinilo, uz sve što se događa s virusom, još i to! Valjda ćemo svi izaći iz 2020. koliko toliko normalni. Šaljem zagrljaje", napisala je Ella.

View this post on Instagram

Ljudi nadam se da ste dosli k sebi od ovog potresa ujutro. Tko bi rekao da par sekundi tako moze utjecati na covjeka? Mnogo nas se probudilo s potresom. Nisam bila sigurna jel sanjam ili je stvarnost? U koju sobu da otrcim prvo, sta da uzmem, kroz koja vrata da izadem. Nismo bili ni sigurni sto da radimo u toj situaciji sjeli smo u auto i otisli na zelengaj koji je bio pretrpan autima! Nije bilo mjesta di auto nije bio sparkiran. Nikad nisam takvo sto dozivjela. Mislim na sve kojima su imovine unistene i koji su ozljedeni i dalje ne mogu vjerovati da je par sekundi sve to ucinilo, uz sve sto se desava s virusom jos i to! Valjda cemo svi izaci iz 2020. Kolko tolko Normalni. Saljem zagrljaje

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

Kći pokojnog velikana funka Dine Dvornika sa svojim odabranikom ima dvije kćeri, starija Balie ima dvije i pol godine, a malena Lumi tek je navršila mjesec dana.

 

Pročitajte i:

Linker
01. ožujak 2021 14:48