sreća i nostalgija

Marija Husar Rimac: Pjevačica proživljava najsretnije životne dane, no jedna tuga uvijek je prati

Iako je ova godina zbog pandemije koronavirusa većini donijela samo brige i strahove, zagrebačkoj pjevačici Mariji Husar Rimac (45) ovo je jedan od najsretnijih perioda u životu - trudna je te s veseljem iščekuje početak 2021. kada bi u njezinu obitelj trebao stići još jedan dječak. Ovih dana posebno je emotivna jer se prisjeća osobe koja joj neopisivo nedostaje...

Zagrebačka pjevačica Marija Husar Rimac za magazin Gloria nedavno otkrila najsretniju vijest! Nakon što se gotovo pomirila s tim da će njezin sin Ivan ostati jedinac, prirodno je zanijela u 46. godini pa s veseljem iščekuje početak 2021. kada u njihovu obitelj stiže dječačić. Ta ju je vijest dočekala kad se najmanje nadala.

"Iskreno, već sam o tome prestala i razmišljati. Zato sam tek negdje u šestom tjednu trudnoće shvatila da se nešto čudno sa mnom događa. Bila sam umornija, tijelo mi je postalo drukčije, počela sam oticati, a i raspoloženja su mi bila drugačija. Napravila sam kućni test i iznenadila se kada sam vidjela plusić", rekla je u nedavnom ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria.

Kad im je ginekolog rekao da je beba u redu i da joj kuca srce, njezinog supruga Vjeku su preplavile emocije te joj je rekao: “Marija, ja mislim da je ovo neki san i da ću se svaki trenutak probuditi”.

"Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je Marija u ekskluzivnom intervjuu.

image
Osim Marije i Vjekoslava i šire obitelji bratu se najviše veseli Ivan.
MATEA SMOLČIĆ SENČAR/CROPIX

Nekadašnja Divasica je u slatkom iščekivanju svog drugog djeteta sa suprugom Vjekoslavom Rimcem. Nedavno je objavila neodoljivu fotografiju na kojoj uspoređuje trudnički trbuščić s prijateljicom koja također iščekuje dječaka. Da trudnoća prolazi u najboljem redu dokazuje osmijeh na njezinom licu.

Podsjetimo, Marija i Vjekoslav upoznali su se na seminarima duhovne obnove patera Zvjezdana Linića u Taboru kraj Samobora, a sudbonosno “da” izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu.

image
Sudbonosni susret rezultirao je bajkovitim vjenčanjem.
VEDRAN PETEH/CROPIX

“Vjeko i ja smo se upoznali u Taboru, kod patera Zvjezdana što znači da smo u samom startu imali vjerski temelj, koji je jako bitan i na prvom mjestu u našem životu. Tako živimo, tako gradimo svoj brak, tako i radimo. Naravno da se razlikujemo, nemamo uvijek ista mišljenja, drugačije smo odgajani, u različitim sredinama, ali lijepe su te različitosti. Pogotovo kada nekog voliš i prihvatiš ga takvog kakav jest, jer tako se i izgrađujemo i zapravo kroz te različitosti i sličnosti se i usklađujemo. Naravno da je najbitniji temelj Bog i vjera”, otkrila je poznata pjevačica...

image
"Prije braka smo obavili zreli razgovor o svemu što nas čeka, svjesni da nam se u životu mogu dogoditi i nepredvidive situacije na koje ne možemo utjecati," rekla je Marija.
MATEA SMOLČIĆ SENČAR/CROPIX

I dok živi najsretnije dane svog života, neopisivo joj i dalje nedostaje njezin otac. Ovih dana Marija je podijelila i nostalgičnu objavu u kojoj se prisjeća gubitka koji još uvijek boli.

"Prošlo je 14 godina... Fališ... Neopisivo", napisala je uz fotografiju svog oca i podijelila koga se ovih dana posebno prisjeća.



Čitajte i:

Trudnoća kao čudo Božje: Marija Husar Rimac u 46. godini čeka dijete - stiže dječak!

Ne skida osmijeh: Novo životno poglavlje Marije Husar Rimac

Lepršavo izdanje Marije Husar Rimac: Neodoljive točkice krale poglede na zagrebačkoj špici

Linker
18. travanj 2024 01:00