Problemi zbog paparazza

Povremeno i halucinira! Zbog trauma iz djetinjstva, Paris Jackson danas se bori s paranojom

Dovoljno je da zašuška vrećica za smeće da se uplaši, povremeno ima zvučne halucinacije, zvuk okidanja fotoaparata, a tko je god posjeti u njenom domu, mora potpisati ugovor o neotkrivanju podataka

Da život nije jednostavan ako ti je otac Michael Jackson, otkriva njegova jedina kćer Paris (23) u najavi za novu epizodu podcasta "Red Table Talka" pjevačice i reperice Willow Smith te glumice Jade Pinkett Smith, koji će se emitirati 16. lipnja. U rijetkom medijskom istupu, glumica, glazbenica i model u usponu ispričala je kćeri te supruzi holivudskog glumca Willa Smitha potresne detalja iz svog djetinjstva.

- I danas se borim s paranojom zbog sustavnog praćenja paparazza. Mislim da imam PTSP. Ponekad doživljavam zvučne halucinacije - zvuk okidanja fotoaparata. Idem na psihološku terapiju za mnogo toga, pa i zbog ovakvih situacija. Osjeća je takav da je šuškanje vreće za smeće dovoljno da se uplašite – kaže Paris dodajući da joj maske za lice što ih je s braćom morala nositi prema očevoj želji kada su bili mali, nisu pomogli othrvati se osjećaju progonjenosti.

image
Paris Jackson i dalje se boji pretjerane medijske pozornosti.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kći Michaela Jacksona progovorila o djetinjstvu: ‘Tata me je naučio da sve u životu moram zaraditi‘

Čitajte i: Za sve okrivili horoskop: Paris Jackson nakon dvije godine okončala ‘divlju vezu‘ s glazbenikom

Mlada žena tvrdi da je preuzela kontrolu nad svojim životom u nekim aspektima, međutim, povjerenje prema ljudima nije među njima. Previše se boji izdaje i zato od svakoga tko kroči u njezin dom traži potpisati ugovor o neotkrivanju podataka.

Koliko god pomno čuvala privatnost, u prijašnjim rijetkim medijskim istupima jedinica kralja popa dala je naslutiti da je biseksualna, što je uznemirilo njezinu rodbinu. No, braća Michael Joseph Jr. (24) i Prince Michael Jackson II. (19) čvrsto stoje iza nje.

image
Michael Jackson pokušavao je čuvati privatnost svoje djece, no to mu nije uvijek polazilo za rukom.
-/EXCLUSIVEPIX/PROFIMEDIA

- Obojca su mi super podrška - kaže Paris. U prilog tome govori činjenica da se njezin stariji brat svojedobno pridružio grupi za podršku gay članova obitelji u svojoj srednjoj školi kako bi naučio biti uz sestru na ispravan način, koji joj neće stvoriti nelagodu. Sudoviteljica podcasta Willow Smith, koja je svojedobno izjavila da ne shvaća i ne prihvaća monogamiju, pažljivu ju je slušala i odobravajući kimala glavom. Čini se da je tijekom intervjua, koji je Paris zaključila riječima kako je malo ljudi s braćom koja ih toliko podržavaju, sklopljeno novo prijateljstvo.

Linker
24. travanj 2024 12:11