Draži su mu bili vampiri

Snimanje iz noćne more: Pattinson priznao da je umalo odustao od uloge Batmana

Čini se kako rad na iščekivanom filmu nije bio nimalo bajan, a glumac je tijekom snimanja prolazio kroz doista teške situacije u kojima mu je najveća podrška bila kolegica Zoe Kravitz.

Iako svijet s nestrpljenjem iščekuje premijerno prikazivanje filma Batman, čini se kako dio filmske ekipe ne dijeli entuzijazam s obožavateljima. Barem je tako kada je riječ o glumcu Robertu Pattinsonu koji u filmu igra glavnu ulogu. Naime, Pattinson je priznao kako je tražio izlaz iz filma, i to nakon što je na setu slomio zglob, borio se s usamljenošću i snimao jednu scenu više od pedeset puta, što je rezultiralo svađom s redateljem Mattom Reevesom.

Zvijezda je izrazila olakšanje što može odahnuti od napornih snimanja koja su trajala tri godine i koštala nevjerojatnih 100 milijuna funti. Čini se da je za Pattinsona ovo bilo najteže snimanje u životu, a navodno je redatelj tijekom snimanja inzistirao da se scene ponavljaju do savršenstva.

image

Zoe i Robert su pružali jedno drugome veliku podršku.

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Pattinson je prilikom snimanja bio primoran živjeti u šatoru, a u ranoj fazi produkcijskog procesa slomio je zapešće, što je uvelike usporilo snimanja.

Ipak, čini se kako će glumac biti jako dobro plaćen za ovaj trogodišnji projekt, a iznos se procjenjuje na tri milijuna dolara. Podsjećamo, u filmu je prvotno trebao glumici Ben Affleck koji je morao odustati zbog privatnih problema. Naime, nakon što se 2018. razveo od bivše supruge Jennifer Garner, Affleck se prijavio na rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu.

Čitajte i: Robert Pattinson progovorio o problemu koji ga muči: ‘Morao sam uzeti valium‘

Čini se kako su snimanja bila teška i Pattinsonovoj kolegici Zoe Kravitz koja u filmu tumači Ženu mačku. Zoe se, navodno, panično bojala zaraze koronavirusom, no povezanost s Robertom olakšala joj je trogodišnji proces. Glumica je u prosincu 2020. godine, usred snimanja filma, podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Karla Glusmana, a šuškalo se da joj je Robert nježno prebacio kaput preko ramena tijekom jednog snimanja. Ipak, njezina veza s Channingom Tatumom pokazala je da filmski par vežu isključivo prijateljski osjećaji. U svakom slučaju, kolegica je Pattinsonu svakako olakšala težak period dok je bio usamljen živeći u šatoru, potpuno nepovezan s vanjskim svijetom.

Linker
15. travanj 2024 23:17