UOČI 29. ROĐENDANA

‘Što ju je uništilo?‘: Jedna od najpopularnijih zvijezda današnjice izgleda neprepoznatljivo u novoj kampanji

Fanovi se pitaju koje je pravo lice američke pjevačice, poduzetnice i influenserice Selene Gomez, žene koja je u životu zaradila milijune i prošla pravu zdravstvenu kalvariju.

Dok puna energije pozira u atraktivnim bikinijima i kupaćim kostimima jarkih boja koje je sama dizajnirala i kao kolekciju potpisala za brend La Mariette, 28-godišnja američka pjevačica i poduzetnica Selena Gomez odaje dojam zrele žene sigurne u sebe, potpuno zadovoljne vlastitim izgledom.

Slatkica je sazrjela - zaključili su njezini obožavatelji uoči Seleninog 29. rođendana koji će proslaviti 22. srpnja.

I upravo dok je oduševljavala svojih 242 milijuna pratitelja na društvenim mrežama primajući od njih čestitke i hvalospjeve na račun vlastite hrabrosti da se u liku stvarne žene - bez fotošopa razgoliti pred kamerama u kampanji, pojavile se agencijske fotografije na kojima Selena Gomez ponovno izgleda - neprepoznatljivo. Kose vezane u pundžu, podbulog lica, u preširokoj odjeći pjevačica je snimljena 4. srpnja u Los Angelesu na proslavi Dana nezavisnosti, jednog od najvećih američkih praznika.

"Što ju je ovaj put uništilo", "Tako nije izgledala od prekida s Justinom Bieberom", "Ajme, majko", "Stvarno joj nije dobro", samo su neki od dobronamjernijih komentara kojima su te fotografije popraćene nakon što su objavljene u svjetskim medijima.

U svijetu slavnih Selena Gomez jedna je od najpopularnijih zvijezda koja je milijune - njezino osobno bogatstvo procjenjuje se na 75 milijuna dolara - zaradila na sceni, ali i u industriji mode i ljepote. Pritom ju je od početka karijere pratio imidž Disneyjeve slatkice i jedne od najutjecajnijih influenserica u svjetskim razmjerima, tako da je paralelno razvijala i vodila - tri karijere.

image
Najnovije fotografije Selene Gomez zgrozile su javnost.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon svega što je prošla! Je li Selena Gomez napokon pronašla ljubav kojoj se nadala?

Čitajte i: Ovaj video Selene Gomez u samo 12 sati pregledalo je već dva milijuna ljudi

Lani je, primjerice, nakon dvije godine intenzivnog rada i priprema promovirala vlastitu liniju ljepote Rare Beauty, a 'Rare' je i ime njezinog trećeg solističkog albuma čije objavljivanje zbog pandemije koranvirusa nije mogla popratiti dugo očekivanom svjetskom turnejom

- Ta riječ "rijedak" opisuje svaku ženu zadovoljnu vlastitim izgledom i životom. Trebale su mi godine da prestanem sam težiti (samo)nametnutoj slici savršene ljepote, a sada samo želim biti ja - kakva god da jesam - izjavila je Selena Gomez u razgovoru povodom dolaska njezine kozmetičke linije u trgovine. Dodala je i kako je Rare Beauty za nju mnogo više od brenda.

image



*UK Clients - Pictures Containing Children
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

- Moja je želja da se prestanemo uspoređivati jedne s drugima i prihvatimo vlastitu jedinstvenost. Do sreće, naime, ne vode ni ispeglane fotografije, niti lajkovi na društvenim mrežama, a kamoli anonimni komentari na internetu. Nije važno kako nas vide drugi, nego kako mi vidimo same sebe i vlastitu jedinstvenost - dodala je.

image

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na prirodnom izgledu očito je inzistirala i u kampanji za La Mariettine kupaće kostime, a mnogima je upalo u oči kako Selena Gomez pozirajući nije pokušala sakriti brutalan ožiljak na preponi, podsjetnik na tešku operaciju transplatacije bubrega 2017. prilikom koje joj je pukla bočna arterija - nastavak aorte, naveće krvne žile trbušne šupljine, pa su joj je kirurzi morali rekonstruirati.

To je samo dio zdravstvene kalvarije koju je Selena Gomez dosad prošla: dvije godine nakon što je odstranila djevičanski prsten - na vlastiti zahtjev nosila ga je tijekom svojih tinejdžerskog razdoblja od 13. do 18. godine - dijagnosticiran joj je lupus, kronična autoimuna bolest koju otad terapijom drži pod kontrolom.

Otvoreno je progovorila i o svojoj borbi s depresijom i anksioznošću, a lanjskog travnja otkrila je i da joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, duševno stanje s psihopatološkim promjenama raspoloženja - u rasponu od manije do depresije.

Uz ljude koji je vole i tim stručnjaka koji joj svakodnevno stoje na raspolaganju, te brinu o njezinoj karijeri, zdravlju i izgledu, posve je sigurno da će pjevačica i ovaj puta naći snage da se izvuče s dna koje je, čini se, ponovno dotaknula.

Linker
16. travanj 2024 07:20