Duje Klaric / Hanza Media
Tuga u obitelji

Najteži dani Nives Ivanišević, otišla je njezina voljena majka: 'Naučila me da budem jaka i kad se lomim!'

Radijska voditeljica, supruga našeg teniskog asa, proživljava najteže trenutke u životu, preminula joj je voljena majka. Nives Ivanišević od nje se oprostila dirljivim riječima.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević proživljava njteže dane u životu. Otišla je, naime, njezina voljena majka, a Nives se uz fotografiju i dirljivu posvetu od nje oprostila te joj poručila: "Putuj mamice!"

"Ima jedna žena.. koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe.

A kao mama.. puuuuna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).

View this post on Instagram

Ima jedna zena.. koja nikad nikom nista lose nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrska u svim trenucima i uvijek trazila ono dobro u ljudima,cak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog covjeka,nije mogla podnijeti tudju patnju i bol,radije bi to preuzela na sebe. A kao mama.. puuuuna kuca smijeha,puna kuca srece,stalna paznja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). Ona mama za koju mozes reci: -e da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (nasa) i samo moja (nasa) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da zivim tri zivota i dalje bi se mogla sjecat lijepih stvari. Zato glava gore,kao sto bi ona to voljela i trazila od mene i ako me nesto naucila to je da budem jaka i kad se lomim. Srecu je uvijek trazila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreca drugih njoj je bila lajtmotiv zivota. Hvala. Hvala sto si bila bas moja mama,sto si bas moj zivot ucinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica,majka,zena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te.

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama'. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bi se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao sto bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.

Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života.
 

Hvala.

Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena, uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice!

Volim te", napisala je Nives za svoju voljenu majku Vesnu Čanović.

Brojne kolegice i pratitelji izrazili su joj sućut u ovim najtežim trenucima, među njima je i kolegica Tatjana Jurić, koja je i sama prošla kroz isti gubitak. "Putuj, Mamice, da... Tu smo za tebe, najjače kad se lomimo. Dan po dan", napisala joj je Tatjana.

'Volimo te mama'

Nives koja je ovih dana u samoizolaciji zbog koronavirusa, suočila se s najtežom vijesti, oglasio se i njezin brat, ispod njezine objave potvrdio je da je njihova majka bila velik borac koji je u svemu i svima vidio dobro. "Sve je točno tako! Volimo te mama!", napisao je Nivesin brat Nenad, a na svom se Instagram profilu, također dirljivim riječima na svoj način oprostio od njihove majke.

"Gdje započeti ovako težak tekst? Ne želim da je prepatetičan jer stvarno mislim da si se spasila, odabrala bolji put u ovom slučaju i drago mi je da se ne mučiš.

View this post on Instagram

Uff, di zapoceti ovako tezak tekst... Ne zelim da je prepatetican jer stvarno mislim da si se spasila, odabrala bolji put u ovom slucaju i drago mi je da se ne mucis. Takoder mislim da nam Bog ili neka druga nadmocna sila dodjeljuje zivotne situacije po tome koliko misli da mozemo izdrzati. Ti si kroz zivot dobila jako puno testova koje si prosla i apsolutno si najveci borac kojeg sam poznavao. No, negdje ipak mora biti kraj puta svima nama. Ponosan sam na tebe zbog svega sta si prosla u zivotu i nacinu na koji si rijesavala probleme. Inspirirala si ljude oko sebe svojim stavom, kolicinom ljubavi koju si odasiljala u apsolutno svim situacijama i uvijek ostajala okrenuta licem u problem kakav god bio, cvrsto stojeci na nogama. Hvala ti za sve sta si nas naucila, mislim da ni mi nismo neke mimoze, bas zahvaljujuci tvojoj skoli. Nema rijeci kojima bi opisao koliko ces nam faliti u zivotu u obliku u kojem smo navikli na tebe, no znam da je tijelo samo potrosna roba, a tvoja dusa je ono sta ce vjecno ostati medu nama pa cemo i dalje na neki nacin biti zajedno. Volim te mama i to se nikada nece promijeniti!Hvala ti na svemu

A post shared by Nenad Čanović (@nenad_canovic) on

 

Također mislim da nam Bog ili neka druga nadmoćna sila dodjeljuje životne situacije po tome koliko misli da možemo izdržati. Ti si kroz život dobila jako puno testova koje si prošla i apsolutno si najveći borac kojeg sam poznavao. No, negdje ipak mora biti kraj puta svima nama. Ponosan sam na tebe zbog svega što si prošla u životu i načinu na koji si rješavala probleme. Inspirirala si ljude oko sebe svojim stavom, količinom ljubavi koju si odašiljala u apsolutno svim situacijama i uvijek ostajala okrenuta licem u problem kakav god bio, čvrsto stojeći na nogama.

Hvala ti za sve što si nas naučila, mislim da ni mi nismo neke mimoze, baš zahvaljujući tvojoj školi.
 

Nema riječi kojima bih opisao koliko ćeš nam faliti u životu u obliku u kojem smo navikli na tebe, no znam da je tijelo samo potrošna roba, a tvoja duša je ono što će vječno ostati među nama pa ćemo i dalje na neki način biti zajedno.

Volim te mama i to se nikada neće promijeniti! Hvala ti na svemu!”, napisao je Nivesin brat Nenad.

 

Pročitajte i:

Nakon dva negativna testa! Ivanišević ipak pozitivan na koronu

Tenisač pozitivan na koronavirus, oboljela i njegova supruga. Aleksandra odbrojava dane do poroda

Goran i Nives imaju trenutke za pamćenje: Ništa im ne može ovaj dan pokvariti

Goran Ivanišević otkrio tajnu uspjeha: Sve što je napravio u karijeri duguje jednoj ženi

Linker
21. studeni 2020 00:37