sretni zajedno

Ana Rucner uživa na romantičnom odmoru s dečkom na Pagu, a jedan potez izmamio je suze brojnim prijateljima

Već više od godinu dana Ana Rucner ljubi mlađeg glazbenika Marka Duvnjaka s kojim ove godine uživa i u morskim radostima.

Violončelistica Ana Rucner (38) i godinu dana mlađi bubnjar Marko Duvnjak uživaju u zajedničkom ljetovanju u obiteljskoj kući obitelji Rucner na Pagu gdje su u srijedu proslavili i Markov rođendan. Popularna glazbenica uputila mu je romantične riječi putem društvenih mreža čime je još jednom potvrdila ljubavnu vezu.

"Hvala ti za svaku čarobnu notu, za svaki novi dan, iskren osmijeh i ljubav. Lijepo je što postojiš. Sretan ti tvoj dan, sretan ti rođendan”, napisala je glazbenica.

Da zajedno provode ljeto nije htjela skrivati, nego je na društvenim mrežama objavila više zajedničkih fotografija, a fanove su posebno razgalile one na kojima se vidi da su spašavali tek rođenu macu.

"Našli smo ovu malu macu, staru možda deset dana. Odvedena je veterinaru koji kaže da je jaka ko’ pravi mali lav. Da li ima netko tko bi udomio ovog malog mačića? Ako možete, barem podijelite ovu objavu. Nalazimo se na Pagu”, piše Ana.

Čitajte i: Ana Rucner otkriva: 'Na muci se poznaju junaci, za neke više nema mjesta u mom životu'

Složna i moderna obitelj

O novom paru na domaćoj glazbenoj sceni mediji su počeli pisati u svibnju prošle godine kada su viđeni u romantičnoj šetnji središnjim zagrebačkim trgom u jeku pandemije. No, ona ih nije obeshrabrila i novoj vezi prepustili su se bez straha, a da zajedno funkcioniraju kao jedno - posebno na sceni - uvjerili su se svi oni koji su prvog dana ljeta bili na tradicionalnom Aninom koncertu u Dubrovniku. Ususret ljetu festival Ana u Gradu i ove je godine privukao brojnu publiku, a da zna privući pozornost javnosti dokazala je novoformiranim triom - uz nju je osim Marka na sceni bio i bivši suprug Vlado Kalember.

image
Ana Rucner, Vlado Kalember i Marko Duvnjak, festival Ana u Gradu
BOZO RADIC/CROPIX

Trio Kalember/Rucner/Duvnjak novi je glazbeni projekt, a u njihovim nastupima uživaju sve generacije jer izvode sve velike hitove Kalembera i Srebrnih krila – "O Ana", "Nek živi ljubav", "Vino na usnama", ali i obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u Aninim crossover izvedbama pa se tako mogu čuti i hitovi filmskih tema iz "Pirata s Kariba", "Mombase", "Igre prijestolja" te klasika poput rock verzije Destiny, iz Beethovenove 5. Simfonije, Vivaldijevog Storma, Ode radosti.

image
Vlado Kalember, Ana Rucer i Marko Duvnjak
FRANO OZBOLT

Samo zahvaljujući tome što su Ana i Vlado ego stavili po strani prije sedam godina kada su se razvodili i na prvo mjesto stavili sina Adriana koji danas ima 13 godina – njihovo prijateljstvo je neraskidivo i danas funkcioniraju kao velika sretna obitelj.

Moderna obitelj! Ana Rucner otvorila festival u Dubrovniku, nastupila u društvu bivšeg muža i sadašnjeg dečka

Linker
24. travanj 2024 15:21