da ne bude zabune

Anja Alavanja iznenadila promjenom: Iako je odbacila djevojačko prezime, na društvenim mrežama situacija je drukčija

Poznata voditeljica, koja je trenutno na medenom mjesecu, na društvenim je mrežama zadržala djevojačko prezime, ali i dodala suprugovo.

Nakon što se nešto više od tjedan dana udala za nogometnog trenera i ekonomista Vedrana Viljevca, voditeljica Anja Alavanja sa suprugom je otputovala na medeni mjesec Rim. No, nisu sami, već su sa sobom poveli petomjesečnog sinčića Dana kojeg nisu mogli ostaviti kod kuće.

No, Anja je danas iznenadila još jednom novošću - iako je djevojačko prezime Alavanja službeno odbacila i uzela suprugovo, na Instagramu je situacija drukčija. Na ovoj društvenoj mreži sada ju se može pronaći pod Anja Alavanja Viljevac, što je vjerojatno napravila kako ne bi zbunila pratitelje.

image
Anja Alavanja i Vedran Viljevac.
PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Vjenčanje s pauzom za dojenje! Anja Alavanja priznala: 'Poslije ponoći sam jurila nahraniti Dana'

Voditeljica je vezu s Vedranom započela nakon rastave s bivšim suprugom, glazbenikom Željkom Romcem s kojim ima dva sina - Jakova i Ivora.

Kako nam je otkrila za Gloriju, Dan je za vrijeme vjenčanja bio na čuvanju kod Vedranovih roditelja, a Anja je nakon ponoći morala odjuriti nahraniti malenog te se nakon toga vratila na feštu.

"Bilo je vrlo izazovno jer je Dan išao sa mnom na frizuru i šminkanje, poslije ponoći sam jurila nahraniti ga, a onda se vratila na feštu. Ivor i Jakov su se super zabavili prije nego što su otišli kući, a plesalo se uz mladog glazbenika Dinu Petrića i njegov bend. Vedran i ja bili smo glavni na podiju jer smo čak dvaput bili na satovima plesa", kazala je Anja.

Za kumu je odabrala dugogodišnju prijateljicu Sandru Osrečki, a Vedranu je kum bio bivši nogometaš Nikola Pokrivač.

image
Kolege s početka karijere: Ivona Periša i Dorijan Elezović.
PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Udala se Anja Alavanja! Zablistala je u lepršavoj vjenčanici u krugu bliskih prijatelja

Anja se od Željka Romca razvela početkom 2020. godine, no bivši supružnici uspjeli su tu informaciju dugo vremena sačuvati za sebe.

image
Anja Alavanja dok je bila u braku sa Željkom Romcem.
PRIVATNA ARHIVA

"Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa", potvrdila je kratko Alavanja početkom ove godine.

Linker
19. travanj 2024 07:36