AMATERSKI CHEF

Beckhamovog sina ne zanima nogomet, već kuhanje: Chefovi ga hvale, a pratitelji na društvenim mrežama ismijavaju

Mladi influencer, bivši student fotografije, u kuhanje se zaljubio za vrijeme pandemije, a o njegovima vještinama podijeljeni su stavovi - neki misle da nema pojma, a slavni hvale njegov entuzijazam.

Za razliku od svog tate, slavnog nogometaša Davida Beckhama, 23- godišnji Brooklyn Beckham nije se zarazio najvažnijom sporednom stvari na svijetu već – kuhanjem. Kuhinja mu je najdraži teren gdje dnevno izvodi svoje male kulinarske bravure, a u njima najviše uživa njegova supruga Nicola Peltz, rekli bi mnogi, prava sretnica.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz: ljubav ide kroz želudac

VOGUE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U kuhanje se zaljubio još kao klinac i to zahvaljujući bakama, a kaže da mu je kuhanje postalo strast za vrijeme pandemije. Pohvalio je i tatu Davida Beckhama koji navodno radi sjajna rižota i tjestenine, dok njegova mama Victoria nikada ništa nije skuhala niti pojela osim ribe i povrća.

Zlobnici kažu da se po Brooklynovom kuhanju i vidi da nije baš imao od koga naučiti kuhati jer mu je u videu za Vanity Fair koji je snimio povodom Valentinova, zagorjela pizza u obliku srca. No, Brooklyn se ne obazire na ružne komentare već svoju strast i recepte i dalje često prenosi na Instagram profilu. Prije mjesec dana na Facebook Messengeru počeo je njegov 11- minutni show od osam epizoda ''Cookin' With Brooklyn'' u kojem kuha za prijatelje i obitelj, a početak emitiranja je komentirao - '' Još nisam kuhar. Ovo je samo početak mog putovanja s hranom. Volim kuhati za ljude koje volim i s kojima se družim. I to je to''.

image

Brooklyn Beckham kuhanju uči i sestru Harper

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

No njegove su ambicije puno veće. Društvo su mu uglavnom proslavljeni chefovi, jedan od njih je Nobu Matsuhisa, koji s Robertom De Nirom drži lanac slavnih japanskih restorana i hotela Nobu.

"Učio sam ga raditi sushi kod sebe doma u Los Angelesu i mislim da ima prirodni talent za kuhanje. Volio bih ga naučiti još mnogo toga jer za mene kuhanje nije posao i fizička aktivnost već strast koju prepoznajem u njegovom pristupu hrani. Neke stvari naučio je i usvojio brže od mnogih", rekao je Nobu o svom mladom prijatelju.

image

U svom showu 'Cookin' With Brooklyn' ugostio je slavnog chefa Nobua Matshuhisu koji ga je naučio raditi sushi

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i : Njena obitelj nevjerojatno je bogata, a na svadbi s mladim Beckhamom gosti su jeli cheeseburgere

Kako bilo, chefovi ga hvale, pratitelji na društvenim mrežama ismijavaju, no njegove kulinarske savjete i emisiju na Facebooku prati više od milijun ljudi, dok ga na Instagramu prati čak 14 milijuna.

Pa možda uz ovog mladog influencera netko od njegovih pratitelja zavoli kuhinje jer njegovi recepti su uglavnom jednostavni i namijenjeni onima koji nemaju neke velike kulinarske pretenzije. Bar za sada. Ovih dana objavio je recept za ljuta pečena pileća krilca i unatoč nekolicini zlobnih komentara da je zaboravio iščupati perje i dodati masnoću, više njih poslalo mu je upit da konačno počne davati recepte.

Linker
20. travanj 2024 02:53