Zahvalila obožavateljima

Britney Spears još uvijek ne može vjerovati da je slobodna: ‘Plakala sam sinoć dva sata, najbolji ste‘

Da nije bilo upornih fanova pop pjevačice, ona bi još uvijek bila pod skrbništvom svoga oca koji je držao kontrolu nad njezinim životom i financijama nakon njezinog živčanog sloma 2007.

Nakon dugih 13 godina, pjevačica Britney Spears konačno može sama odlučivati o svom životu. Njezin otac Jamie Spears konačno je uklonjen s mjesta njezinog skrbnika koje je preuzeo 2008. nakon Britneyjinog živčanog sloma godinu dana ranije. Iako je njegova namjera u početku bila plemenita, s godinama se pretvorila u ugnjetavanje i zabranjivanje - Britney nije mogla sama trošiti svoj novac kako je htjela, nije smjela zatrudnjeti, udati se pa ni ići kod liječnika bez očeve privole.

Sada je tome svemu kraj i to zahvaljujući njezinim vjernim fanovima koji su pokrenuli pokret #FreeBritney i natjerali odvjetnike i sudstvo pa i samu Britney da preispita očevo skrbništvo.

"Nemam rijelči za #freebritney pokret... Zbog vas i vaše konstantne upornosti da me oslobodite od skrbništva. Moj život sada ide u tom smjeru! Plakala sam sinoć dva sata jer su moji obožavatelji najbolji i ja to znam. Osjećam vaša srca i vi osjećate moje.. .znam da je to istina", napisala je ganuta pjevačica ispod videa.

Čitajte i: Nakon 13 godina konačno je dočekala! Britney briznula u plač kad je čula da joj otac više nije zakonski skrbnik

Iako je Jamie Spears nedavno zatražio da se povuče s mjesta skrbnika, "ako je to u najboljem interesu njegove kćeri", sud u Los Angelesu na čelu sa sutkinjom Brendom Penny naredio je da Spears odmah bude suspendiran s mjesta skrbnika.

"Britney je briznula u plač kad je čula odluku sutkinje. Dugo je mislila da nikad neće doživjeti dan kada će prestati očeva dominantna kontrola nad svakim aspektom njezina života, ali to se konačno dogodilo. U šoku je i ostala je bez teksta, ali doslovno skače od sreće. Ovakvu radost nije osjećala 13 godina", otkrio je bliski prijatelj pjevačice za strane medije.

I sama Britney je na saslušanju ranije ove godine rekla da se osjeća kao u zatvoru. "Uistinu vjerujem da je ovo skrbništvo uvredljivo. Ne osjećam se kao da mogu živjeti punim plućima. Odvode me na terapiju tri puta tjedno i kod psihijatra. Želim da on dolazi k meni, nisam voljna ići u Westlake. Trebam vašu pomoć. Moj tata i svi koji su uključeni u skrbništvo, uključujući moju upravu, trebaju ići u zatvor", požalila se pjevačica.

Čitajte i: Britney Spears popljuvala najnoviji dokumentarac o njezinom ‘zatočeništvu‘: ‘Mnogo toga u njemu nije istina‘

Kada je sud donio odluku o prekidu skrbništva, Britney se sa zaručnikom Samom Asgharijem zaputila na rajsku destinaciju negdje u Francuskoj Polineziji gdje je par proslavio početak njezinog "novog života", a u najnovijem videu na njezinom Instagramu, pitala je obožavatelje za ideju gdje bi se mogli vjenčati.

Po svemu sudeći, čini se da nećemo tako dugo čekati da pop zvijezda stane pred oltar i konačno počne živjeti kako zaslužuje.

Linker
19. travanj 2024 07:04