GLORIA TALKS

Ivana Kindl o važnoj odluci: ‘Bilo je situacija kad sam željela djecu, ali sad se jednostavno zabetoniralo - NE‘

U novoj epizodi ‘‘Gloria Talksa‘‘ razgovarali smo o mentalnom zdravlju. Naša gošća, poznata glazbenica podijelila je s nama svoju priču s depresijom, kada je primijetila da se nešto događa, što je bio okidač, ali i kako je danas.

Nakon što smo prošlog tjedna u prostorima knjižare "Hoću knjigu" ugostili našeg uglednog onkologa Egidia Ćepulića kako bismo razgovarali o muškom zdravlju, ovog smo tjedna u goste na naš "Gloria Talks" pozvali poznatu glazbenicu i pjevačicu Ivanu Kindl, kako bismo razgovarali o mentalnom zdravlju, odnosno higijeni uma.

Kada je shvatila da boluje od depresije, kako se protiv nje bori i što bi savjetovala svima koji prolaze kroz isto, u novom izdanju Gloria Talksa govori Ivana Kindl.


Naša ovotjedna gošća hrabro je progovorila o svom mentalnom zdravlju i borbi s depresijom koja traje već godinama. Otkrila nam je kada je odlučila potražiti pomoć, je li prepoznala okidače i kako depresiju danas drži pod kontrolom. Također, ukazala je i na simptome koje je imala, te zašto je u ovoj bolesti bolje biti ekstrovert kakva je ona.

Ivana je istaknula kako je jako bitno redovito "čistiti smeće" koje se u nama gomila godinama, a ne "gurati ga pod tepih".

image
Pjevacica Ivana Kindl s našim moderatorom Danielom Delaleom.
MARKO TODOROV CROPIX

Osim mentalnog zdravlja, dotakli smo se i još nekih tema. Njezina izjava da je nakon dugo razmišljala odlučila kako se ne želi odvažiti za majčinstvo odjeknula je domaćim medijskim prostorom, pa smo ju upitali kako je ta odluka dozrijevala i zašto je kod nas to još uvijek tabu tema.

"Htjela sam o tome progovoriti jer je kod nas sve živo tabu. Bilo je situacija kad sam htjela djecu, ali glavni razlog (da ne želim) je da sam pre, pre, presenzibilna. U četrdesetima se jednostavno zabetoniralo - NE. Shvatiš jednostavno to. Ja volim djecu, okružena sam djecom, ali ću se ipak u ovom svom životu posvetiti životinjama više." rekla je između ostalog Kindl objašnjavajući svoju odluku.

Također, ispričala nam je što misli o estradnom ukalupljivanju, zašto ne vozi, bi li se mogla nositi sa slavom kakvu primjerice uživa Severina, što će raditi ako koncerata ne bude duže vrijeme, ali i zgodnoj inicijativi koju je pokrenula.


POGLEDAJTE I:

Naš vrhunski onkolog otkriva kako je obolio od karcinoma i sam se izliječio

O raku dojke govore Ivana Kalogjera, Ljiljana Pranjić i Mija Dropuljić

Nevena Rendeli-Vejzović, Ana Stunić i Ida Prester govore o društvenim mrežama

Što o hejtanju influencera misle Lana Jurčević, Maša Zibar i Lana Rosandić

O muško-ženskim odnosima s razlikom u godinama pitali smo Sandru Bagarić, Tončicu Čeljusku i Borisa Blažinića

Luka Nižetić, Karmen Matković-Melki i Martina Validžić o hrani i dijetama

Tia Mamić potpuno iskreno o Ljubi Jurčiću, novcu i sinu

Linker
13. travanj 2024 21:18