instagram
čestitke!

Kakva frajerica! Po diplome je Antonija Stupar Jurkin došla u trapericama, a sad slijedi slavlje

Bivša televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin pohvalila se na svom Instagram profilu da je diplomirala na jednom zagrebačkom privatnom učilištu.

"Uvijek se čini nedostižnim dok ne ostvariš! Presretna sam što sam uspjela! Spremna za nove pobjede", napisala je bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin ispod fotke na kojoj pozira s diplomama.

"Osjećaj je odličan! Presretna sam! Završila sam dva smjera Marketing manager i Event manager. Ovaj vikend ću nazdraviti u krugu obitelji i prijatelja, ništa pretjerano.", rekla nam je Antonija koja cijelo vrijeme prima čestitke kolega i prijatelja...

instagram

Iza sebe je nedavno ostavila 14 godina aktivnog televizijskog rada, no došlo je vrijeme da krene dalje. U periodu nakon odlaska, Antonija se posvetila djeci, ali i obrazovanju jer je upisala poslovno učilište smjer manager marketinga i event management i to uspješno privela kraju.

Odluka o obrazovanju stigla je nakon odlaska s RTL-a, gdje je otišla nakon što je donijela odluku da se posveti sebi. "Drago mi je što sam je donijela, vidim da je to nešto dobro za mene, da je to početak nečeg novog, ljepšeg i boljeg za mene i moju obitelj", rekla je nedavno Antonija.

Zagreb, 211019.
Vodnikova ulica.
Na fotografiji: Antonija Stupar Jurkin, voditeljica na RTL-u.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media
Antonija Stupar Jurkin

Uz pomoć supruga i baka servisa stizala je predavanja i nije joj bilo teško uskladiti majčinske i studentske obaveze. Sa suprugom Ivanom Jurkinom je od rane mladosti, tijekom tinejdžerskih dana su se zaljubili i otad se nisu razdvajali. Opstali su i danas broje više od 20 zajedničkih godina.

Zagreb, 211019.
Vodnikova ulica.
Na fotografiji: Antonija Stupar Jurkin, voditeljica na RTL-u.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media
Antonija Stupar Jurkin


Sretna u ljubavi

U braku je dobila dvoje djece i majčinstvo joj je do danas najljepša stvar koja joj se dogodila.

"To je stvarno nešto najljepše, iako zvuči kao floskula, stvarno najljepše što možeš doživjeti u životu. To je takva ljubav, koju nikako ne možeš opisati dok ne doživiš. Mislim da me to ohrabrilo, osvijestilo me koliko moram biti odgovorna, užasno sam bila sretna. Baš je došla kad je trebala doći, bila sam totalno spremna. Čak mi je bilo žao što nisam ranije postala mama, ali dobro, došlo je sve kada je trebalo doći", tvrdi Stupar Jurkin.

Čitajte i:

Makeover u domu Antonije Stupar Jurkin osvaja na prvi pogled

Bili smo u obiteljskom domu Antonije Stupar Jurkin: Od starih stvari stvara čuda

Zgodna RTL-ovka iz vrućeg bikinija uskočila u ultra vruće hlačice i - zimske čizme!

Linker
18. travanj 2024 23:07