BIVŠA MISS

Lejla Filipović rođendan dočekala na prvom putovanju u Prag, a Tarik i sinovi ju oduševili poklonima

Bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović s Tarikom i sinovima je rođendan dočekala u Pragu kojeg je prvi put posjetila, a u svojim Instagram objavama ne skriva oduševljenje s putovanja.

Lejla i Tarik Filipović koji slove kao jedan od najskladnijih domaćih parova nakon ljetnih izleta i putovanja te povratka u hladni Zagreb, trenutno borave u Pragu gdje je glumac izveo svoju hvaljenu monodramu "Ćiro".

"Prvi put u Pragu. Premalo vremena za vidjeti sve ljepote ovog čarobnog grada a opet dva dana prepuna divnih dojmova. Osjećaj još ljepši jer je prepuna dvorana uživala u Tarikovoj monodrami 'Ćiro'. Dečki ni ovaj put nisu pristali da podijelim zajedničke fotografije, ali barem su rado preuzeli uloge fotografa", napisala je Lejla u opisu fotografije na kojoj pozira s Tarikom sinovima Armanu i Dini koji su iza "objektiva".

Čitajte i: Lejla Filipović održala jesensku modnu lekciju: Bivša Miss Hrvatske oduševila stajlingom

Jesenski look za kavu u Pragu

Za rođendansku kavicu u jednoj od najposjećenijih europskih turističkih destinacija Lejla je izabrala sako pepita uzorka i dekoltiranu crnu majicu dok je blago valovitu kosu raspustila i neutralnim make upom još jednom oduševila pratitelje koji su odmah po objavi stali dijeliti komplimente bivšoj Miss i njezinom suprugu kojeg ljubi već više od 14 godina.

Rođendansko raspoloženje

Čitajte i: I mi ga želimo u ormaru! Lejla Filipović osvaja Zagreb u savršenom komadu za posljednje dane ljeta

Putem Instagram Storyja Lejla se pohvalila i cvijećem - njoj omiljenim crvenim ružama kojima su je Tarik i sinovi iznenadili za 45. rođendan kojeg danas slavi. Tarik joj je, doduše, ruže poklonio još jučer s obzirom na to da je danas ujutro morao putovati, a sudeći prema Storyjima kojima Lejla ažurno obavještava pratitelje, trenutno u rođendanskom raspoloženju uživa u lijepim čestitkama prijatelja i kolega.

Linker
19. travanj 2024 21:41