Savršen kao poklon

Nakon svijeće s mirisom vagine, Gwyneth Paltrow osmislila još jedan hit proizvod

Ako ne znate što sebi ili nekoj dragoj dami pokloniti za blagdane, možda vam se svidi novi proizvod bivše glumice kojim je ponovno uspjela očarati mnoge žene.

Bivša glumica Gwyneth Paltrow svakih nekoliko mjeseci ponovno iznenađuje. Otkako je prije nekoliko godina napustila glumu i posvetila se izgradnji vlastitog brenda Goop koji kupcima nudi razne proizvode - od sitnica za dom, preko odjeće pa sve do seksualnih igračaka.

Nakon svijeće s nazivom "Ovo miriše poput moje vagine" koja je podigla puno prašine, Paltrow je otišla korak dalje i osmislila kalup za izradu replike penisa. Kako navodi Goop, ovo je za sve zaljubljene, odnosno za dame koje žele imati vibrator u obliku partnerova penisa i zabavljati se kada nisu s njim.

image
Goop 'Clone a Willy' set može se nabaviti za oko 300 kuna.
GOOP

Nije sve kako je pričala: Osebujna Gwyneth tjerala je osoblje da miriše njezino međunožje

Set prigodnog naziva "Clone a Willy" sadrži medicinski silikon, kalup, pastu za izrađivanje na bazi algi i motor vibratora s jednom brzinom koji se ugrađuje u napravljeni kalup, a dostupan je u tri boje. Cijena ovog neobičnog seta je oko 300 kuna, a može se nabaviti na Goop službenoj stranici.

Već je rasprodan

Koliko je ovaj proizvod popularan dokazuje činjenica da se gotovo rasprodao, a kupuju ga većinom žene koje žele nešto posebno za blagdane ili ga darovati dragim osobama. Pretjerano ili ne, odlučite sami, ali ovo je zaista jedan od neobičnijih poklona kojim biste mogli razveseliti sebe, prijateljicu, sestru, mamu ili kolegicu.

Orgazmom protiv stresa: Pronašli smo 6 najboljih 'bullet' vibratora za kojima žene luduju već neko vrijeme

Naravno, bit će i onih koji će se zgražati nad ovime, kao što su se zgražali i nad spomenutom svijećom, no to Paltrow nimalo ne zanima. Nedavno je otkriveno kako je tijekom kreiranja poznate svijeće naredila svom osoblju da zaista pomiriše njezinu vaginu, iako ona ne sadrži pravu esenciju vagine već se samo tako zove.

image
'Svijeća s mirisom vagine' nema u sebi esenciju vagine već note bergamota, cedra, geranija, damaščanske ruže i sjemena ambrete.
GOOP

"Goop timu je ovaj zadatak bio kao i svaki drugi. Ona je ultimativna esencija brenda, što znači da svaki proizvod mora odisati njezinom autentičnošću", objasnio je Shaun Kearney, kreativni direktor brenda. Umjesto eteričnih nota vagine, svijeća zapravo miriše na geranij, bergamot, cedar, damaščansku ružu i sjeme ambrete.

Linker
16. travanj 2024 04:16