odluka života

Od zakletog neženje koji ne želi djecu do supruga i oca: Kako je George Clooney odlučio da život ne želi provesti sam

Iako je mislio da se nikada neće oženiti niti imati djecu, holivudski glumac naglo se predomislio kada je upoznao ženu svog života.

Za Georgea Clooneyja godinama se govorilo da je jedan od najpoželjnijih neženja, no sve se promijenilo kada je 2013. na talijanskom jezeru Como upoznao odvjetnicu za ljudska prava Amal Alamuddin. Lijepa i uspješna Libanonka ukrala mu je srce pa je 'zakleti neženja' ipak popustio i oženio je godinu dana kasnije.

Tri godine kasnije na svijet je došlo njihovo dvoje djece - blizanci Alexander i Ella, a George je jako zavolio ulogu oca, usprkos ranijem oklijevanju da postane roditelj.

Čitajte i: George Clooney na mukama: Jedva je preživio dvije godine izolacije, a sad je ponovno zatvoren s djecom i ženom

Glumac se u nedavnom podcastu s Marcom Maronom prisjetio dana kada je saznao da on i Amal očekuju blizance i otkrio kako se tada osjećao, piše People.

image

George i Amal su se upoznali 2013. na jezeru Como u Italiji.

SARA DE BOER/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Slušaj, nisam se htio oženiti. Nisam želio imati djecu. A onda je ovo izvanredno ljudsko biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio. Znao od trenutka kada sam je upoznao da je sve će biti drugačije", ispričao je George te nastavio.

"Nisam znao da ću imati blizance. Otišli smo liječniku i izvukao je onaj komad papira i rekao: 'Evo', a ja sam na to 'To je dječak, fantastično'. 'A drugo je djevojčica'. Na to sam rekao 'O, sra*e'", rekao je glumac.

Čitajte i: Ni on, ni Amal ih ne razumiju: George Clooney otkrio da mu djeca govore nepoznatim jezikom

Clooney je bio sretan, ali prestrašen što očekuje blizance jer je, kako je rekao, bio spreman za jedno dijete, ali ne i za dva.

"Bilo je strah, ali sada ih obožavam i volim ulogu oca. I hvala Bogu da imaju jedno drugo tijekom pandemije", ponosno je rekao.

Također je ispričao kako su se on i Amal uopće odlučili imati djecu.

image

Amal Clooney 2018. s blizancima Alexanderom i Ellom.

PAP CULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Dakle, u braku smo bili oko godinu dana i bili smo kod prijatelja. Tamo je bilo vrlo glasno i neugodno dijete pa sam prokomentirao 'koje sra*e'. S Amal sam tad izašao malo na zrak, no ona nije ništa komentirala, a onda je rekla: 'Imamo strašnu sreću u životu.' A ja sam joj odvratio 'Da, sretni smo što smo se našli', na što je ona odgovorila da tu sreću onda trebamo podijeliti s nekim drugim ljudima", kazao je glumac koji je o svemu razmišljao možda minutu prije nego je rekao da bi trebali 'pokušati imati djecu ako je Amal za'.

Iako su oboje situirane, javne osobe, Clooney kaže da kod odgoja Elle i Alexandra upravo zbog toga inzistira na jednoj stvari.

"Stvarno sam svjestan opasnosti kada slavna osoba ima dijete i kada je ta slavna osoba još k tome i bogata. Naučio sam biti oštar zbog toga - stavi me u bilo koju situaciju i ja ću preživjeti. Mogu preživjeti sve i želim da tu sigurnost u sebi osjete i moja djeca", rekao je, prisjećajući se vlastitog djetinjstva kada se njegova obitelj često selila zbog očevih poslova.

Linker
15. travanj 2024 06:03